*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

Se hvilket lag som har kastet seg inn i kampen om Brede Hangeland.

03.05.09 09:24

Emmanuel Adebayor har ikke vært Arsenals mest populære mann den siste tiden, og kan komme til å forlate den engelske fotballøya etter årets sesong. Arsenal er klare til å selge til AC Milan. (News of the World)

Om Cristiano Ronaldo til slutt ender opp i Real Madrid eller ei, vites ikke, men portugiseren hevder i alle fall selv at han ikke har noen planer om å stikke til Spania. (Sunday Mirror)

En annen mann som har vært i Reals søkelys, er Arsenal-manager Arsène Wenger. Franskmannen har imidlertid takket nei til et bud på 40 millioner pund, og er i stedet klar til å forlenge avtalen med Gunners. (News of the World)

Det spanske stjernelaget ser også til andre i Arsenal. Det er ventet at Real vil legge inn et bud på 15 millioner pund for Gael Clichy. (The People)

Mer Arsenal: Gunners har planer om å sikre seg det 19-årige stjerneskuddet Mamadou Sakho. Den ung forsvareren spiller for tiden for Paris St. Germain. (Sunday Express)

Også Tottenham retter blikket mot Frankrike. Spurs skal være klare til å legge ni millioner pund på bordet for Lilles midtbanespiller Michael Bastos. (News of the World)

José Mourinho og Inter har derimot blikket festet på Spurs' Jermaine Jenas. (News of the World)

Manchester City har på sin side en spansk drøm, nemlig Barcelonas Yaya Toure. Å realisere drømmen vil trolig koste City 25 millioner pund. (News of the World)

Klubben har derimot planer om å rydde opp i egen stall, ved å sende Micah Richards, Joe Hart, Darius Vassell og Benjani på dør. Richards kan i så fall fort havne i Aston Villa, der Martin O'Neill jakter på en erstatter for Martin Laursen. (News of the World, Sunday Mirror)

Brede Hangeland er blitt linket med flere av de største klubbene i England. Nå er han også i Villas søkelys, og klubben skal være villig til å by ti millioner pund for å sikre seg nordmannens tjenester. (News of the World)

Kilde:BBC

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.