*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: EPA/SCANPIX

Emmanuel Adebayor ser ut til å få ønsket om Kolo Toure oppfylt.

26.07.09 09:37

* I lørdagens Premier League-rykter kunne vi rapportere at Emmanuel Adebayor håpet Mark Hughes ville bla opp for å hente hans tidligere lagkamerat Kolo Toure til Manchester City også. Ifølge Sunday Times er Adebayors bønner hørt. Avisen melder at City skal være enige med Toure om de personlige betingelsene i en avtale verdt 15 millioner pund. Klubben forventer også å sikre seg Chelsea-kaptein John Terry og Everton-forsvarer Joleon Lescott innen utgangen av august.

* Det spørs imidlertid om det er realistisk for klubben å tro på John Terry. Terry skal være klar til å binde seg til en ny avtale med Chelsea, som vil gi ham 150.000 pund i ukelønn, melder Sunday Express.

* Mens Arsenal ser ut til å miste en forsvarer i Kolo Toure, satser Arsène Wenger på forsterkninger i angrep. Arsenal skal være klare til å by sju millioner pund for å sikre seg Salomon Kalou fra Chelsea, ifølge News of the World. Wenger er også fremst i rekken av de som sikler etter den 17-årige brassen Wellington.

* 15 millioner pund er prislappen West Ham har satt på Matthew Upson. For øyeblikket er det Tottenham som er nærmest å være villige til å bla opp en slik sum, men dersom Terry-kjøpet går i vasken for Mark Hughes, vil City også kaste seg inn i kampen, melder News of the World.

* Tottenham-manager Harry Redknapp vil fly til Amsterdam i nærmeste fremtid for å komme til enighet med Klas-Jan Huntelaar om personlige betingelser. Real Madrid skal ha godtatt et bud fra Spurs på 25 millioner pund (News of the World). Sunday Times melder at Spurs også har sett seg ut det 19-årige stjerneskuddet Fabien Delph. Leeds-spilleren har en prislapp på seks millioner pund.

* Martin O'Neill er klar til å selge Nigel Reo-Coker og Craig Gardner. Årsaken er at Tottenhams Jermaine Jenas er på vei til Aston Villa, ifølge News of the World. Samme avis melder for øvrig at Alan Hutton også kan være på vei bort fra Spurs, og at Darren Bent kan bli Sunderland-spiller. Sunderland vil i så fall sette klubbrekord ved å by 15 millioner pund for Bent.

* Dean Ashton sliter med skader, men det forhindrer ikke andre klubber fra å vise interesse for West Ham-spilleren. Stoke, Fulham og Hull ønsker alle å sikre seg Ashton, som har en prislapp på fem millioner pund. Også West Hams Julien Faubert kan forsvinne fra klubben. Bayer Leverkusen vurderer å sikre seg Fauberts tjenester. (Sunday Express, News of the World)

Kilde: BBC

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.