*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Marit Hommedal/SCANPIX

Erik Huseklepp er en het mann om dagen - også i Premier League.

24.08.09 08:44

Tottenhams Jermaine Jenas er i søkelyset til Aston Villa, ifølge News of the World. Martin O’Neill ønsker seg Jenas som erstatning for Gareth Barry, som dro til Manchester City tidligere i år.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Burnley skal være interessert i å hente tidligere Manchester United-spiller Nicky Butt. Butt spiller nå i Newcastle som rykket ned. Burnley ønsker å tilby Butt en toårskontrakt, om vi skal tro News of the World.

Også Wigans Roberto Martinez skal være interessert i å hente en mann fra the Championship. Et bud på 3,5 millioner pund skal ligge klart for Bristol Citys midtbanemann Marvin Elliot.

Rafael Benitez har brukt siste rest av Liverpools shoppingpenger på Sotiros Kyrgiakos, og dermed kommer det nok ingen flere spillere inn porten på Anfield denne høsten, skriver The Mail on Sunday.

Everton og Blackburn får konkurranse fra spanske Sevilla i jakten på Branns Erik Huseklepp. Så spørs det om noen av klubbene er beredt til å betale den summen Brann kommer til å kreve for 24-åringen.

Leicester-spiss Matty Fryatt skal være i siktet til Hull-manager Phil Brown. Brown ønsker å styrke angrepsleddet.

Tottenham vurdere å gå for Celtics midtbaneduo Scott Brown og Aiden McGeady. Duoens prislapp er på ti millioner pund.

Henri Camara har vært klubbløs etter han forlot Wigan sist sesong. Nå kan Portsmouth bli neste stoppested for spissen.

David Moyes blir av mange regnet som en av Sir Alex Fergusons mest aktuelle erstattere, når den tid kommer. Moyes er i alle fall lik Ferguson på noen områder. Nå skal nemlig Everton rapportere Manchester City til Premier League-administrasjonen, for deres vedvarende jakt på Joleon Lescott, skal vi tro The Mail on Sunday. Sir Alex opererte på samme måte mot Real Madrid i fjor etter deres flørting med Cristiano Ronaldo, men vi vet jo alle hvordan den saken til slutt endte.

Chelsea kan bli etterforsket av fotballforbundet etter at en treningskamp mot arabiske Al Hilal på treningsfeltet ble til et masseslagsmål, melder News of the World.

Portsmouth må forhandle nye betalingsplaner til andre klubber og agenter, ettersom Sulaiman Al-Fahims oppkjøp av klubben ennå ikke er fullført.

David Gold og David Sullivan skal forsøke å kjøpe West Ham, etter at de har blitt enige om å selge Birmingham City til forretningsmannen Carson Yeung fra Hong Kong for 80 millioner pund.

Arsenal ønsker å forbedre Cesc Fabregas sine betingelser. Han nåværende kontrakt gir han rundt 90000 pund i uken, men nå ønsker altså Arsenal å øke dette, for å holde Barcelona unna.

Wayne Rooney og hans kone Colleen har gjort om huset og hagen sin. Eiendommen har blant annet initialene til paret i marmorgulvet i inngangen i huset, uten at dette ser ut til å imponere naboene, skriver The Mail on Sunday. Hvorvidt det blir avgjørende for årets Premier League-sesong er vel heller tvilsomt, men Rooney ser i alle fall ut til å trives på banen, etter å ha scoret tre mål på de tre første kampene. Kanskje er det trivsel i hjemmet som har sørget for spissens gode form? Hvem vet..

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag