Søndagens Premier League-rykter

Foto: Herbert Neubauer/EPA

Giganter i hopetall på vei vekk. Masse snadder i dagens børs!

21.02.10 15:02

* Først og fremst: News of the World har en «eksklusiv» sak der avisa melder at Fernando Torres og Steven Gerrard er på vei til Manchester City i sommer. Liverpool-fansens neglebiting økte nok nettopp i fart med merseysideklubbens kamp for å sikre den viktige fjerdeplassen.

Hele overgangssaken til Liverpool-duoen kan du for øvrig lese i en mer detaljert versjon her!

* David Villa har blitt linket til flere av de største klubbene på kontinentet i flere år nå, men har valgt å holde seg på Mestalla. Spanjolen var nær en overgang til Real Madrid i sommer, men «Los Blancos» valgte heller å kjøpe Karim Benzema ettersom Valencia-spilleren ble for dyr.

Men nå meldes det at Villa kan være på vei til Chelsea til sommeren ettersom Nicolas Anelkas alder og skadeproblemer skaper bekymring på Stamford Bridge.

* Manchester United har siktet seg inn på Sporting Lisboas Miguel Veloso. 23-åringen ble observert av Uniteds talentspeidere da Everton slo portugiserne 2-1 på tirsdag.

Les også: Evertons unggutter ydmyket United

* Thierry Henrys tid på Nou Camp går mot slutten. Franskmannen har scoret kun to mål på de 13 kampene han har spilt denne sesongen.

Foto: (Scanpix)

* Chelsea nærmer seg en avtale med Benfica-spilleren Angel di Maria. 22-åringen er verdsatt til drøye 360 millioner kroner.

* Robinho avslører nå at han takket nei til en overgang til Barcelona i januarvinduet da han heller valgte å flytte tilbake til moderlandet Brasil og Santos på lån fra Manchester City.

* Det går mot opprør i City. Roberto Mancinis treningsmetoder skal være under enhver kritikk, og fremst i køen av misnøyde spillere står Craig Bellamy som skal ha havnet i klinsj med italieneren.

Les også: Arsenal banket Sunderland

* Å være trener i Real Madrid er en av de hardeste jobbene i fotballverden. Bare spør blant andre Vicente Del Bosque, Carlos Quierroz og Fabio Capello. Etter tirsdagens bortetap mot Lyon, har trener Manuel Pellegrini etter ryktene havnet i misnøye blant Real-ledelsen som vil ha han fjernet.

Og mulig erstatter? Ingen ringere enn José Mourinho. Det koster dog hovedstadsklubben dyrt. Hele 65 millioner kroner vil det koste Real Madrid å kjøpe ut portugiseren fra kontrakten hans med Inter.

Lørdag var for øvrig Mourinho i fyr og flamme da hans Inter kjempet seg til uavgjort 0-0 mot Sampdoria til tross for at de måtte spille med ni mann i over en omgang. Les hele den saken her!

Om ikke Mourinho vil til hvittrøyene, skal Arsène Wenger stå øverst på Reals ønskeliste.

Foto: AFP/Scanpix

* Edwin van der Sar nærmer seg en kontraktsforlengning med Manchester United etter at det ble klart at han vil spille til han runder 40 år. Høyrevingen Nani skal også være i forhandlinger med Old Trafford-klubben om en ny fireårskontrakt.

Les også: Drogba nærmer seg Rooney

* Arsenal har en klubbregel som tilsier at spillere over 32 år kun skal bli tilbudt ettårskontrakter. Men rødtrøyene er så sugne på å sikre seg at William Gallas blir i klubben, at de er villige til å tilby forsvarsspilleren en toårskontrakt.

* England-legenden Gary Lineker tror Villa-manager Martin O'Neill er den perfekte arvtakeren til Sir Alex Ferguson når skotten bestemmer seg for å gi seg i gigantklubben.

* Harry Redknapp er overbevist om at hans Tottenham-mannskap er gode nok til å slå både Liverpool og Manchester City i kampen om den viktige fjerdeplassen i Premier League.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.