Søndagens Premier League-rykter

Foto: Kirsty Wigglesworth (AP)

Kan Joe Cole ende opp i Manchester United?

07.03.10 10:25

Joe Cole ser ikke ut til å bli enig med Chelsea om noen ny kontrakt med det første, og dermed ser Manchester United sitt snitt til å snappe opp den anvendelige midtbanespilleren. Cole har slitt mye med skader siden han kom til Stamford Bridge fra West Ham, men skal ifølge Sunday Express alltid ha hatt en meget høy stjerne i boka til United-manager Sir Alex Ferguson.

Manchester City har som vanlig også planer om å snappe opp en ny storfisk til sommeren, og denne gangen er det Real Madrids storscorer Gonzalo Higuain som er medias hete City-potet. Den argentinske landslagsspilleren skal angivelig ha takket nei til et nytt kontraktsforslag fra den spanske klubben.

Liverpool skal være villig til å gi Fernando Torres en større andel av det klubben tjener på spilleren som en merkevare. Dette håper Anfield-bossene at skal overtale spilleren til å forbli lojal mot den røde trøya, og ikke la seg friste av Manchester City og Barcelonas velfylte lommebøker.

Litt lenger borti gata sier David Moyes å vurderer om han skal slå i stykker sparegrisen sin. Everton har ikke planer om å kjøpe nye spillere i sommer, og de blå ønsker heller å bruke de pengene klubben har på å forlenge kontrakter med de spillerne som allerede er i stallen.

Tottenhams Jermaine Jenas har fått det for seg at Inter skal være interessert, og er ferd med å pakke kofferten. Midtbanespilleren har også satt i gang med å lære seg italiensk.

Litt mer Liverpool-nytt. Anfield-klubben skal være usikre på om de vil tilby Jamie Carragher en forlengelse på hans nåværende kontrakt. Den rutinerte stopperen har ett år igjen av avtalen sin med klubben, men spillerens alder skal være et ankepunkt mot å fornye. Heller ikke Fabio Aurelio ser ut til å få noe nytt tilbud fra Liverpool. Dette skal skyldes brassens mange skader.

Og for de som bryr seg. Peter Crouch har uttalt at det er helt uaktuelt å gifte seg med kjæresten Abbey Clancy denne sommeren, fordi VM er viktigere. Lykke til videre, Peter.

Kilder: Sunday Express, News of the World, Sunday Mirror, BBC.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.