*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

Barcelona tilbyr Wayne Rooney en «fluktrute» fra Old Trafford. Sjekk ryktene!

26.09.10 11:04

Wayne Rooney har ikke lignet seg selv på fotballbanen denne sesongen, og med en utroskapsskandale å håndtere er kanskje ikke det så rart. Nå melder Sunday Mirror at Barcelona skal være klare til å tilby Manchester United-spissen en «fluktrute» fra Old Trafford, slik at han kan komme seg vekk fra alt oppstyret rundt hans privatliv.

Real Madrid-sjef José Mourinho har ikke akkurat fått fart på stjernemannskapet sitt ennå, men kjenner vi portugiseren rett kommer det etter hvert. En som har kommet godt i gang denne sesongen er Tottenhams Gareth Bale. Waliseren har vært strålende så langt og nå vil altså Mourinho hente 21-åringen, og skal være villig til å tilby Harry Redknapp 130 millioner kroner og midtbanespilleren Lassana Diarra i bytte for Bale, hevder The People.

Manuel Almunia var direkte svak da West Bromwich sjokkerte hjemmefansen på Emirates Stadium ved å slå Arsenal 3-2 på lørdag. Arsenal-manager Arsene Wenger jaktet lenge på en ny førstekeeper i sommerens overgangsvindu, men verken Liverpools José Reina, Manchester Citys Shay Given eller Fulhams Mark Schwarzer endte opp på Emirates. Nå skal Wenger være så lei Almunias ustabile prestasjoner at interessen for Pepe Reina skal trappes opp igjen, melder News of the World. Et annet alternativ er å hente Sunderlands Craig Gordon for 70 millioner kroner, skriver caughtoffside.com.

Brasilianske Santos' stjerneskudd, Neymar, har vært i søkelyset til Chelsea lenge. Nå skal også Juventus ha meldt sin interesse for 18-åringen, men londonklubben lar seg ikke skremme. For Carlo Ancelotti skal være ekstra interessert i Neymar fordi han vil kunne spille i Champions League allerede denne sesongen. Ifølge The people er 18-åringens prislapp på over 300 millioner kroner.

Tottenham følger nøye med på Sevillas Luis Fabiano. Den brasilianske spissen imponerte Harry Redknapp i sommerens VM-sluttspill og Fabiano selv har snakket høyt om sitt ønske om å spille i Premier League. Nå skal spissen i tillegg ha kranglet med Sevilla-trener Antonio Alvarez, noe som åpner for en overgang, skriver The People.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skal ha innrømmet at han har sjekket bakgrunnen til Udineses chilenske spiss, Alexis Sanchez. Sanchez var strålende for et imponerende Chile i sommerens VM-sluttspill, men Ferguson har likevel ingen umiddelbare planer om å hente spissen, skriver News of the World.

Manchester Citys elleville shoppingrunde de to siste årene har ført til at en rekke stjernespillere må finne seg i å sitte på benken på City of Manchester Stadium. Nå er det lagets spiss Emmanuel Adebayor som kan komme til å forlate klubben i januar. Togoleseren har slitt benken denne sesongen og både AC Milan og Inter Milan skal være interesserte i å hente ham til Italia, melder The People.

Aston Villas nye manager, Gerard Houllier, har sett seg ut sine to første signeringer. Hans gamle elev fra Liverpool, Djibril Cissé, som nå spiller i Panathinaikos, skal være den ene spilleren. Den andre er Real Madrids midtbanespiller Fernando Gago, skriver The People.

Sunderland skal gjøre seg klare til å hente den paraguyanske midtbanespilleren Victor Caceres fra Libertads. Caceres vil da komme gratis. Samtidig er Sunderland-manager Steve Bruce også interessert i Prestons midtbanespiller, Adam Barton.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard har ikke akkurat hatt noen fantastisk start på sesongen. Riktignok har han scoret flere mål, blant annet to mot Manchester United og det viktige 2-2-målet mot Sunderland på lørdag, men Liverpool har knapt tatt poeng. Nå får han i alle fall en opptur på landslaget, der han skal ta over kapteinsbindet fra Rio Ferdinand på permanent basis, skriver Sunday Mirror.

Tottenhams Jonathan Woodgate har vært ekstremt skadeplaget de siste årene. Den tidligere Real Madrid-spilleren har vært i Australia for å behandle lyskeproblemene han har slitt med, men nå medgir Tottenham-manager Harry Redknapp at behandlingen ikke har gitt resultater. Dermed spøker det for Woodgates karriere, melder Sunday Mirror.

West Ham sliter både på og av banen. Nå vurderer flere spillere å gå til sak mot klubben for penger de mener de har krav på som en følge av bilderettigheter, skriver Sunday Times. Det passer dårlig med utenomsportslig styr i en periode der klubben sliter nok som det er på fotballbanen.

Gerard Houllier skal ha ønsket at det franske fotballforbundet holdt hans tidligere jobb som teknisk direktør ledig i ett år, i tilfelle han skulle få sparken fra Aston Villa. Fotballforbundet sa nei, ifølge Sunday Mirror.

Manchester United-høvding Sir Alex Ferguson har satt ned foten for at spillerne skal arrangere julebord. Ferguson frykter mer dårlig PR for klubben, skriver News of the World.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.