*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Afp

Mancini vil sikre seg to av rivalenes største profiler. United bekrefter at en midtbanespiller er ferdig i klubben.

22.05.11 10:44

At Manchester City har kvalifisert seg til Champions League, er nok noe vi vil merke i sommer. Klubben kommer definitivt til å styrke stallen og det er ikke hvem som helst de ønsker seg.

Det har tidligere vært rapportert at Cristiano Ronaldo er ønsket på City of Manchester Stadium, og nå melder Sunday People at Roberto Mancini vil prøve seg på Arsenals Cesc Fabregas og Tottenams Luka Modric. Man sikter altså ikke lavt i City.

Men engelske medier er ikke alltid enige, og News of the World melder at der er Chelsea som vil kjempe mot Manchester United for å sikre seg Modric.

I tillegg skal Arsenal være forberedt på å selge Cesc Fabregas til Barcelona for 50 millioner pund.

Hvis det skjer må Arsenal forsterke, og Borussia Dortmunds 19 år gamle midtbanespiller Mario Götze blir sett på som en mulighet til nettopp det. Han er dog tenkt som en erstatter til Samir Nasri som fortsatt ikke har skrevet under en ny kontrakt. Scott Parker er også på Arsenals radar.

Arsenal er også tydeligvis interessert i å forsterke forsvaret. Midtstopperne Phil Jones, Christopher Samba og Gary Cahill er navnene som blir nevnt til midtstopperposisjonen.

Mer City, Roberto Mancini vil starte sommerens kjøpsrekke med å bekrefte signeringen av forsvarsspilleren Jan Vertonghen denne uken. Mancini håper også at Patrick Vieira vil bli i klubben også neste sesong

Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Manchester United har lenge vært koblet til keeper David De Gea, og det forventes at kjøpet, som vil sette United tilbake med 17,5 millioner pund, gjennomføres innen to uker.

United ser også etter en ny høyreback og håper på å sikre seg Ajax-spilleren Gregory van der Wiel for 12 millioner pund. I tillegg er de røde djevlene favoritter til å sikre seg forsvarstalentet Raphel Varane fra Lens.

Liverpool ser etter kantspillere og kommer til å kjempe med Newcastle og Sunderland om Wigans Charles N'Zogbia.

Tottenham vil forsøke å lure Dimitar Berbatov tilbake til White Hart Lane fra Manchester United.

En som definitivt forlater United er skadeplagede Owen Hargreaves, som ikke blir tilbudt ny kontrakt etter sesongen.

Alex Ferguson skal også være forberedt på å la Michael Owen forlate klubben, men vil ha Danny Welbeck tilbake etter låneoppholdet i Sunderland.

Harry Redknapp har gått lei av tabbekavalkaden til Heurelho Gomes og ser på Shay Given som den ideelle erstatter.

Nyopprykkede QPR håper å sikre plassen i Premier League neste år, og tror at Sebastian Bassong er en spiller som kan bidra til det.

Det kommer til å skje forandringer på managersiden i England også.

Carlo Ancelotti er glad i England. Han vil dog ikke be på sine knær om å få bli i Chelsea, men skulle han få sparken er han villig til å ta over West Ham bare for å bli i landet.

Rafael Benítez kan bli mannen som tar over etter Steve Kean i Blackburn, hvis klubben holder seg i divisjonen.

Aston Villa kan motvillig gi Gérard Houllier sparken på grunn av helseproblemene til franskmannen. David Moyes er mannen Aston Villa-styret vil ha som erstatter.

Det går mot en spennende sommer i Premier League!

Kilder: Mail on Sunday, Sunday Telegraph , Sunday People, Sunday Mirror, Metro, TALKSPORT, Sunday Express, Goal.com, News of the World, BBC.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag