*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Shaun Botterill, Getty Images

Harry Redknapp vil la Luca Modric gå til Chelsea.

14.08.11 10:40

Premier League-sesongen er i gang, men sommeren er ikke over av den grunn. Overgangsvinduet stenges ikke før om drøye to uker, og mye kan skje på den tid.

For eksempel kan Evertons Phil Jagielka finne på å gå til Arsenal, ifølge Mail on Sunday. Arsène Wenger er i ferd med å miste både Samir Nasri og Cesc Fabregas, og leter etter påfyll til troppen.

Sochaux-spilleren Marvin Martin og Marseille-vingen Andre Ayew er andre navn på listen til Wenger, hevder Metro å vite.

I Tottenham har det oppstått uenighet om Luca Modric sin framtid, skriver Mail on Sunday. Harry Redknapp mener midtbanespilleren bør selges til Chelsea, mens klubbformann Daniel Levy ønsker å beholde kroaten, og heller selge andre spillere for å få inn kapital.

Kenny Dalglish er ikke ferdig med å pusse opp Liverpool-troppen, og vil legge inn et bud på Bolton-forsvarer Gary Cahill dersom jakten på Stokes Ryan Shawcross mislykkes. Dette ifølge Metro.

Inside Futbol skriver at Newcastle prøver å sikre seg PSV Eindhovens Erik Pieters, men forsvarsspilleren selv tror det vil bli vanskelig å få gjennom en overgang da den nederlandske klubben ikke ønsker å selge.

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Chelsea sparker i gang sesong søndag, og det med en ny sjef ved roret. Den tidligere Liverpool-manageren Graeme Souness mener at London-klubben har gjort en tabbe ved å ansette den unge og urutinerte Andre Villas-Boas som klubbens manager. Det skriver Sunday Mirror.

Manchester City sesongåpner ikke før mandag, og da uten Carlos Tévez, som har forlatt klubben. Det ryktes at forsvarer Vincent Kompany vil overta kapteinsbindet etter argentineren, skriver Mail on Sunday.

Klubben har i løpet av sommeren sikret seg Sergio Aguero, og Lionel Messi sier til Sunday Mirror at han tror den tidligere Atlético Madrid-spilleren blir en stor suksess i England.

Queens Park Rangers kan være i ferd med å skifte eier, og det er forretningsmannen Tony Fernandes som ryktes å skulle overta fra Bernie Ecclestone og Flavio Briatore, ifølge the Observer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.