*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Alex Livesey / Getty Images Sport

Nok en stjernespiller kan være på vei fra Arsenal til La Liga.

11.12.11 15:01

Like sikkert som at Norge kommer på pallen på én eller annen vintersportsarena i dag, er det at vi kommer til å bli servert én og annen overraskelse i løpet av januarvinduet i Premier League.

At Carlos Tévez trolig forlater Manchester City vil ikke være en av dem. Milan leder an i jakten på den utilfredse spissen, og er villig til å selge enten Pato eller den tidligere City-spilleren Robinho til Chelsea dersom Tevez kommer til Italia. Dette ifølge Daily Star Sunday.

Chelsea kan i alle fall ha behov for å signere en ny angriper dersom det stemmer at Nicolas Anelka har blitt enig med den kinesiske klubben Shanghai Shenhua om en overgang. The Sun mener å vite at dette er tilfelle.

London-klubben ønsker samtidig å sikre seg Tottenhams Luka Modric, men må kjempe mot både Manchester United og Harry Redknapp. Spurs-sjefen nekter å selge noen av toppspillerne sine, ifølge London Evening Standard.

Unntaket kan bli Roman Pavlychenko, som kan få tillatelse til å forlate White Hart Lane dersom Redknapp får tak i en passende erstatter, skriver TALKSPORT.

Andros Townsend er tydeligvis ikke regnet som en «toppspiller» og skal være på veit bort fra Tottenham etter at han lagde bråk på treningsfeltet, hevder Metro.

Samtidig kan Sandro være på vei til United, skriver caughtoffside.com. Midtbanespilleren har slitt med å sikre en fast plass i troppen til Redknapp.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Robin van Persie spiller fotball over skyene denne sesongen, og mot Everton lørdag scoret han kampens eneste mål på særdeles vakkert vis. Nederlenderen nekter å diskutere premissene for en eventuell forlengelse av kontrakten med Arsenal, og det er ventet at han blir en het overgangskandidat i januar. Real Madrid er en av klubbene som holder øye med spissen, skriver Daily Mirror.

Manchester City-spiller Nigel de Jong mener de lyseblå kan bli de nye kongene av Europa, ifølge Manchester Evening News.

Chelsea-spillerne skal ha fått ordre om å inkludere manager Andre Villas-Boas med i scoringsjubelen, skriver the Sun.

Newcastle, som tapte 4-2 mot Norwich lørdag, ønsker å styrke den bakerste rekka, og spesielt venstresiden, som har stått ledig siden Jose Enrique dro til Liverpool i sommer. Footie-online skriver at klubben håper å sikre seg pennestrøket til Milan-spiller Taye Taiwo.

Steve Kean er på sin side hemmelighetsfull når det kommer til overgangsvinduet i januar, men Blackburn-manageren skal ønske å styrke sin unge tropp, ifølge Lancashire Telegraph.

Liverpool Echo melder at Ross Barkley trolig vil signere en ny femårsavtale med Everton når han fyller 18 år den kommende uken.

Roy Hodgson insisterer på at West Bromwich ikke vil foreta noen hastekjøp i januar, skriver Birmingham Mail.

Samme avis skriver at Aston Villa-spiller Jarmaine Jenas er ute med skade, og at Alex McLeish vurderer å kalle tilbake Gary Gardner fra låneoppholdet i Coventry for å fylle de tomme fotballskoene på midtbanen.

Ray Houghton, som tidligere har spilt for både Liverpool og Irland, oppfordrer Anfield-gjengen til å være tålmodig med Andy Carroll, og tror spissen vil bli en spiller i verdensklasse hvis han får tid på seg, skriver TALKSPORT.

Peter Crouch, som også han har spilt for Liverpool, sier til Stoke Sentinel at han fortsatt har gode muligheter til å komme med i den engelske troppen som skal spille EM til sommeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.