Søndagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Liverpool planlegger et dobbeltkjøp fra Bundesliga.

29.01.12 10:53

Nettavisen har tidligere omtalt at Liverpool skal ha forhørt seg om muligheten til å bytte Andy Carroll med Carlos Tévez. Et annet rykte sier imidlertid at Tevez er på vei til West Ham på lån. Det avviser spillerens agent Kia Joorabchian.
(TalkSPORT)

Andy Carroll kan imidlertid uansett være involvert i en byttehandel. Liverpool er interessert i å bytte spilleren med Newcastles Demba Ba, som har imponert stort denne sesongen.
(Sunday Mirror)

Liverpool ser også etter forsterkninger utenfor England. Nå skal klubben være klar til å punge ut for Marko Marin (22) fra Werder Bremen og Luca Barrios (27) fra Borussia Dortmund.
(The People)

Dirk Kuyt, som ble helten mot Manchester United, har blitt fortalt at han ikke kan forlate Liverpool i januar. Fiorentina og Roma skal ha vist interesse for nederlenderen.
(Metro)

David Luiz har vært mye i fokus denne sesongen, på godt og vondt. Nå skal Real Madrid være interessert i den hårfine midtstopperen, og har lyst til å sende Pepe motsatt vei.
(Inside Futbol)

Skriv det villeste Premier League-ryktet og vinn gratis Premier League i tre måneder! Se våre Facebook-sider for mer informasjon.

Wolverhampton vurderer å sikre seg Newcastles angripere Leon Best og Peter Løvenkrands på lån.
(Express & Star)

Tottenham-manager, Harry Redknapp, sier at han ikke forventer å kjøpe noen spillere før overgangsvinduet stenger.
(The Sun)

Wolfsburg-spiss Mario Mandzukic har imidlertid dukket opp som et overgangsmål for Tottenham.
(Metro)

Danny Mwanga, som spiller for Philadelphia Union, er på et ti dager langt prøveopphold hos Aston Villa.
(Philadelphia Inquirer)

Evertons forsvarer Johnny Heitinga er ønsket av Real Mallorca.
(Sunday Mirror)

QPR-sjef, Mark Hughes, har lyst til å kjøpe Fulhams midtbaneveteran Danny Murphy.
(Sky Sports)

Til slutt tar vi med at José Mourinho skal ha bestemt seg for å forlate Real Madrid etter årets sesong for å returnere til Premier League.
(Sunday Times)

Mourinho er Manchester Citys førstevalg til å erstatte Roberto Mancini, som kan få sparken hvis ikke City vinner ligaen.
(Sunday Mirror)

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.