Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Les hva Harry Redknapp vil svare på tilbudet om å bli landslagssjef.

Tottenham Hotspurs manager Harry Redknapp vil i løpet av få dager få tilbud om jobben som landslagstrener for England, melder Mail on Sunday. Redknapp vil imidlertid svare at han er nødt til å avslutte sesongen med Tottenham.

Det er ikke det samme som at han vil takke nei. Redknapp kan overta etter sesongen, men før EM, eller han kan overta etter EM. Det er også for tidlig å utelukke at han påtar seg begge jobbene fram til sommeren og deretter gir seg i Tottenham.

Tottenham jobber allerede med å kartlegge potensielle arvtakere. Jürgen Klinsmann er det heteste navnet om vi skal tro Sunday Mirror, som også nevner Guus Hiddink som en aktuell kandidat.

Mail on Sunday skriver også at Robin van Persie er ønsket av Real Madrid, mens The Independent kjører en sak om at Arsenals manager Arsène Wenger går til angrep på «den kreative» pressen i Spania.

Mer Arsenal: Wenger forlanger at Gervinho er tilbake i England på tirsdag. Skulle det bli gull på Elfenbenskysten i afrikamesterskapet, får Gervinho altså én dag til feiringen.

Både Manchester City og Manchester United snuser på 23 år gamle Nicolas Gaitan, en midtbanespiller i Benfica. Han skal være tilgjengelig for om lag 25 millioner pund, skriver Metro.

Hvis spillet til David de Gea har fått noen til å drømme om et Edwin van der Sar-comeback, anbefaler vi at disse drømmene avsluttes her og nå. Ifølge Sunday Mirror er den friske luften det eneste van der Sar savner ved fotballen.

Sunderlands Stephane Sessegnon kunne tenke seg en retur til Paris St. Germain, melder Sunday Times.

Kilde: BBC

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger