*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix

Flytter denne Barcelona-stjernen til London eller Manchester?

19.02.12 10:00

Fra 2004 til 2008 spilte midtstopper Gerard Pique for Manchester United. Siden den gang har han vært med på eventyrlaget til Barcelona, men nå melder Metro at spilleren skal være på vei tilbake til fotballøya og Sir Alex Ferguson. United får imidlertid kamp av Chelsea om spanjolens signatur.

Agenten til Mario Goetze benekter at det er forhandlinger om en overgang for spilleren i det kommende overgangsvinduet. Ryktene sier likevel at det skal ha vært kontakt mellom Borussia Dortmund og Manchester United om en mulig overgang.
(Metro)

Hvis Chelsea-manager Andre Villas-Boas overlever våren vil han få en stor slump med penger til sommervinduet for å kunne hente inn Atletico Madrids angrepsspiller Radamel Falcao. Roman Abramovich skal ha sagt at han stiller med de økonomiske musklene som treng, mot at stallen blir slanket for å skape litt balanse i regnskapet.
(Caughtoffside)

Det er flere ting som må klaffe hvis Villas-Boas skal kunne få bruke penger i sommer. Chelsea må for eksempel unngå å ryke ut av Mesterligaen neste uke, for skal vi tro dagens oppslag i Sunday Mirror vil manageren måtte ta sin hatt å gå hvis de ryker ut mot Napoli.

Portsmouth forsvarspiller Sam Magri (17) skal på prøvespill hos Liverpool den kommende uken og håper på en overgang til de rødkledde.
TalkSport)

Hartlepool United vil hente Sunderlands angrepsspiller Ryan Noble på låneopphold etter at han returnerte fra Derby County.
(Sunderland Echo)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.