Søndagens Premier League-rykter

Foto: Afp

Se hvilken Manchester-klubb som vil kjøpe denne spanjolen.

Vi begynner søndagens ryktespalte i byen som har de to beste lagene i England om dagen.

Manchester United har siktet seg inn på Portos midtbanespiller James Rodriguez. Ifølge rapporter fra Portugal blir han beskrevet som den søramerikanske versjonen av Cristiano Ronaldo.
(Metro sport)

Vi beveger oss fra United til serieleder Manchester City. For de lyseblå ønsker å hente Athletic Bilbaos midtbanespiller Javier Martinez i sommerens overgangsvindu, men nå viser det seg at også Barcelona har startet jakten på spanjolens underskrift.
(Metro sport)

Som Nettavisen omtalte tidligere i dag har Chelsea-eier Roman Abramovich gjort det klart at Ashley Cole må bli værende i klubben.

Les hele saken:Forlater ikke Chelsea.

Neste stopp er i London og Tottenham. Sunday Mirror melder om at Harry Redknapp vil ta med seg assistenttrenerne Kevin Bond og Joe Jordan til det engelske landslaget hvis han blir ansatt som landslagstrener.

Vi hopper elegant over til byrivalen som tar imot nettopp Spurs til ligakamp søndag ettermiddag. Arsenal skal ha fått øynene opp for Montpelliers angrepsspiller Olivier Giroud. Den franske stjernen er toppscorer i den franske toppserien og skal ha uttalt at han kunne tenke seg å spille for the Gunners.
(the Sun)

LIVE fra kl. 14:30:Arsenal - Tottenham

Danny Simpson skal ha avvist det siste kontraktstilbudet fra Newcastle. Den nye kontrakten ville gitt han rundt 20 000 pund i uken. 25-åringen har sagt at han ønsker å bli i klubben og har et år igjen av sin nåværende kontrakt.
(the Mirror)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.