Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Afp
Begeret skal ha rent over for Roberto Mancini.

Det er 1. april, datoen da alle gjerne vil prøve å lure hverandre. Om det er tilfellet blant søndagens fotballrykter i de britiske mediene er uklart, men uansett er det noen godbiter også i dag:

Vi begynner dagens ryktespalte i Manchester og hos serieleder United.

Ifølge Sunday Mirror skal de regjerende seriemesterne ha gjort klart et bud på 15 millioner pund for PSV Eindhovens midtbanespiller Kevin Strootman, som for øvrig har fått tilnavnet «den nye Roy Keane».

Vi hopper elegant over til den lyseblå delen av Manchester der City er klare til å godkjenne et salg av Mario Balotelli. City-manager Roberto Mancini skal ha mistet det lille han hadde igjen av tålmodighet overfor Balotelli etter spissens oppførsel i 3-3 kampen mot Sunderland lørdag, det melder Sunday Times.

Sent lørdag kveld twitret Newcastle-målvakt Ole Söderberg at han var klar for Molde.
Les hele saken: - Jeg er klar for Molde.

Liverpool er neste stopp denne første søndagen i april. Ifølge Caughtoffside skal klubben være klare til å hente Barcelonas unge angrepsspiller Christian Tello, Crystal Palace Wilfried Zaha og Atletico Madrids forsvarspiller Alvaro Dominuez.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

I Arsenal var man ikke fornøyde med 2-1 tapet for Queens Park Rangers lørdag ettermiddag. Nå skal London-klubben hente inn Köln og Ståle Solbakkens Lukas Podolski for 10 millioner pund. Kontraktsforslaget skal ifølge Sunday Mirror gjelde for en femårsperiode der Podolski vil motta en ukeslønn på rundt 80 000 pund.

Vi holder oss i London, men beveger oss til White Hart Lane og Tottenham. London-laget skal være nære å sikre seg den argentinske forsvarspillet Julian Velazques for en overgangssum på fire millioner pund.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!