*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Her er klubben som vil innfri denne mannens lønnskrav.

20.05.12 14:55

Dagen etter at Chelsea sikret seg Champions League-tittelen var det nok ekstra tungt å stå opp for mange Tottenham-fans. Den noe overraskende seieren til byrivalen gjorde at Spurs falt ut av det gode selskapet som får sjansen til å delta i neste sesongs utgave av turneringen.

Det kan bety at viktige spillere velger å forlate White Hart Lane. Ifølge Metro står Luka Modric på innkjøpslista til Real Madrid og trener José Mourinho i sommer.

Chelsea går imidlertid heller ikke fri fra den spanske seriemesterens søkelys. Ramires skal nemlig være et annet navn på lista over spillere Mourinho ønsker seg i sommer. Det skriver i alle fall Sunday Express.

De blå fra Stamford Bridge har likevel også fått mer gode nyheter i kjølvannet av lørdagens store europacuptriumf. Chelsea være tilbake i førersetet i kappløpet med Manchester City og Manchester United om å sikre seg Eden Hazards tjenester neste sesong. Dette hevdes i Sunday Telegraph.

Manchester City vant nylig Premier League takket være Sergio Agüero og hans overtidsscoring i siste serierunde. Argentineren kom til City fra Atlético Madrid for et snaut år siden. Sunday Mirror mener Agüero er aktuell for en retur til Madrid. Ikke overraskende er det også her Real Madrid som lokker.

Den spanske seriemesteren er angivelig beredt til å betale over 470 millioner kroner for Citys toppscorer.

Hvor hele ligaens toppscorer, Robin van Persie, havner neste sesong er fortsatt uklart. Foreløpig har ingen av Europas største klubber innfridd nederlenderens lønnskrav.

Sunday Mirror hevder imidlertid å vite at russiske Anzji Makhatsjkala er klare for å tilby Arsenals målmaskin 2,8 millioner kroner i uka for å spille for dem.

Samme avis mener å vite at Liverpool står i fare for å miste både Luis Suárez og Martin Skrtel i løpet av sommermånedene. Klubbens amerikanske eiere ser seg nemlig nødt til å gjøre kutte i kostnadene.

Skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Pengegaloppen i Fotball-Europa kan bety at Manchester United blir nødt til å legge seg på et mer moderat nivå. I sitt forsøk på å styrke stallen for å gjenvinne Premier League-tittelen må Red Devils tilsynelatende holde seg unna øverste hylle på markedet.

Manager Alex Ferguson har fått sitt bud på rundt 90 millioner kroner for Ghanas landslagsspiller Kwadwo Asamoah avvist. Ifølge nettsiden Gazzetta dello Sport er italienske Udinese ikke interessert i å selge midtbanemannen for den prisen. Også Juventus skal er interessert i å hente 23-åringen.

Mail on Sunday har bedre nyheter fra miljøet rundt Old Trafford. United skal nemlig ha sikret seg den engelske U18-landslagsspilleren Nick Powell fra Crewe. Avtale er ifølge opplysningene verdt rundt 38 millioner kroner.

Mail on Sunday mener også å vite at Blackburns eiere omsider har bestemt seg for å sparke Steve Kean fra managerstillingen på Ewood Park. Skotten får angivelig fortsette i en annen rolle i klubben med de samme lønnsbetingelsene.

Samme avis hevder Tottenham-sjef Harry Redknapp noe overraskende kommer til å bli tilbudt managerjobben i Chelsea. Fabio Capello skal ha takket nei til den samme stillingen.

Ti spillere, deriblant Marouane Chamakh og Nicklas Bendtner, er ifølge Caught Offside på vei bort fra Arsenal i sommer. Manager Arsène Wenger skal være innstilt på storrengjøring i spillerstallen som et ledd i jobben med å styrke klubben foran neste sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.