*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters

Manchester City leder an i kampen om Robin van Persie.

27.05.12 17:00

Hvis Arsenal tvinges til å selge sin stjernespiller Robin van Persie meldes det om at flere klubber skal stå klare for å ta imot storscoreren. Manchester City skal være favoritt til å sikre seg 28-åringen.
(Sunday Mirror)

Stephane Sessegnon imponerte i Sunderland-trøya. Det fikk selvfølgelig Manchester City med seg. Klubben skal nå jage underskriften til 27-åringen.
(Sunday Mirror)

Det har ikke vært en spesielt god sesong for Manchester Uniteds back Fabio da Silva. 21-åringen har lenge vært koblet til et Benfica-utlån, men nå virker det som også QPR er like aktuelle.
(The Sun)

Det meldes om store utskiftninger i Chelsea-troppen. De ferske Champions League-mesterne er etter sigende klare til å signere Gregory van der Wiel fra Ajax. Høyrebacken skal koste rundt åtte millioner pund.
(Sunday Times)

Til tross for Champions League-trofé er det mye spekulasjoner rundt manager Roberto Di Matteos framtid. Den lille italieneren skal nå være favoritt til å ta over Aston Villa.
(Sunday Mirror)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Fernandez / Ap

Chelsea har ennå ikke gitt opp håpet om å hente Pep Guardiola til klubben. Mer overraskende er det kanskje at Manchester United skal ha hevet seg inn i kampen om Barcelona-favoritten. United skal se på Guardiola som den perfekte arvtaker etter Sir Alex Ferguson. United-manageren skal likevel ikke gi seg etter neste sesong, hevdes det nå, så i så fall må Guardiola ta seg en ordentlig ferie først.
(Sunday Mirror, Sunday Telegraph)

Et lag som ikke skal være med i neste års Champions League er Tottenham. For at dette ikke skal skje igjen skal Harry Redknapp ha lagt 14 millioner pund på bordet for å sikre seg spissen Leandro Damiao, som for tiden spiller i brasilianske Internacional.
(Metro)

Michael Owen var vel ingen supersuksess på Old Trafford. Den gamle Liverpool-helten skal nå være på vei til West Ham. Det passer vel nivået hans litt bedre.
(The Sun)

Bruker du soldagene til noe annet enn å sitte foran PC-skjermen? Slapp av, du kan få Nettavisens Premier League-rykter på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.