*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Afp

Liverpool vurderer å bytte bort Dirk Kuyt for en Serie A-spiller.

03.06.12 10:46

Sir Alex Ferguson har fått beskjed om at han må ut med rundt 76 millioner pund for sine drømmekjøp denne sommeren. Manchester United-manageren skal ha uttalt at han ikke vil bruke en slik sum på å hente Tottenhams Luka Modric, Evertons Leighton Baines og Newcastles Cheick Tiote.
(Mail on Sunday)

United skal også være på jakt etter Valencias Jordi Alba. Det ryktes om at den spanske klubben vil få en salgssum, i tillegg til den brasilianske midtbanespilleren Anderson.
(Caught Offside)

Fiorentina skal være klare til å bytte bort Juan Manuel Vargas for å hente Dirk Kuyt fra Liverpool. 28 år gamle Vargas skal være verdsatt til rundt tolv millioner pund.
(Metro)

Liverpools nye manager, Brendan Rodgers, har signert en avtale med Swansea som gjør at han ikke kan hente spillere fra klubben han forlot de neste tolv månedene. Det hindrer han imidlertid ikke til å kaste seg inn i jakten på Gylfi Sigurdsson. 22-åringen var på vei til Swansea og klubben var enig med Hoffenheim om en overgang, men Sigurdsson vil følge etter Rodgers til Liverpool.
(Sunday Telegraph)

Les også:Han får ikke raide Swansea-stallen.

Det ryktes samtidig om at Liverpool har stilt inn siktet på Fulhams Clint Dempsey.
(Daily Star Sunday)

Manchester City vil begynne sommerhandelen med å bruke 25 millioner pund på å hente Athletic Bilbaos 23 år gamle forsvarspiller Javier Martinez.
(Sunday Mirror)

Dette er ikke et direkte spillerrykte, men vi tar med at Arsenals administrerende direktør, Ivan Gazidis, skal møte 300 supportere på onsdag for å forklare klubbens overgangspolitikk.
(Daily Star Sunday)

Queens Park Rangers skal være klar til å tilby Tottenham-målvakt, Heurelho Gomes, en mulighet til å gjenopplive karrieren ved å melde overgang til Loftus Road.
(Metro)

Arsenal skal være interessert i å signere Crewes 18 år gamle Nick Powell. Manchester United har i lengre tid fulgt den talentfulle unggutten.
(Sunday Mirror)

Southampton skal være i ferd med å sette opp et bud på rundt to millioner pund for Millwalls gamle midtbanespiller, Liam Trotter. 23-åringen har tidligere vært koblet til både Fulham og Sunderland.
(Sun og Sunday)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.