*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Reuters

Robin van Persie blir med Arsenal på Asia-turné, men «daukjøttet» blir hjemme.

15.07.12 15:17

Hvor vi starter søndagens ryktespalte er egentlig ikke godt å si.

Amsterdam, Manchester og Barcelona er alle mulige destinasjoner. Alt tyder i alle fall på at den danske wonderboyen Christian Eriksen spiller i en av disse byene kommende sesong. At han blir i Ajax er i så fall ingen stor overraskelse. Nå er også Amsterdam-klubben i samtaler med både Manchester United og Barcelona, som skal være spillerens foretrukne kandidater.
(Sunday Mirror)

Laurent Koscielny hadde en utmerket sesong for Arsenal og det har i det siste vært snakk om en kontraktsforlengelse. Nå meldes det imidlertid at Barcelona ønsker seg den lynraske, franske stopperen.
(Metro)

Mer Arsenal: Klubben reiser neste uke på Asia-turné, og det er ventet at kaptein Robin van Persie sitter på flyet til det fjerne øst. Det eneste som kan hindre dette er at enten Manchester City eller Juventus byr på nederlenderen. Samtidig hevdes det på twitter at Sebastien Squillaci, Andrej Arsjavin og Nicklas Bendtner ikke kommer til å sitte på det samme flyet, da klubben håper at de finner seg nye klubber.
(Sunday Mirror)

Spent på hva som skjer i din favorittklubb i sommer? Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Enda mer Arsenal: Lukas Podolski har på det sterkeste oppfordret Robin van Persie til å bli i klubben. Van Persie har gjort det tydelig at han ikke ønsker å signere noen ny kontrakt, men tyske Podolski ser ikke ut til å ha gitt opp håpet om å danne et slagkraftig angrep bestående av to av fotballeuropas gitigste venstreben.
(The Sun)

Tidligere Everton-spiss Graeme Sharp sier at Michael Owen er hjertelig velkommen til Goodison Park. Owen, som gjorde seg upopulær i Liverpool da han dro til erkerival Manchester United, vil nok ikke få noen høyere stjerne hos sin tidligere klubb om han går til Merseyside-rivalen.
(talkSPORT)

Til slutt nevner vi at nyansatt Spurs-manager Andre Villas-Boas kritiserer sin tidligere arbeidsgiver Chelsea. Den saken kan du lese mer om her: - Her er folk kompetente.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.