*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: STR (AFP)

Gjensyn med Dider Drogba?

28.10.12 10:49

Et gjensyn med Didier Drogba i Premier League? Ikke umulig, skal vi tro ryktebørsen denne søndagsmorgenen. Liverpool vurderer nemlig å hente den tidligere Chelsea-spissen på lån fra kinesiske Shanghai Shenhua, når den kinesiske sesongen avsluttes i neste uke. (Sunday Mirror)

Arsenal tok tre poeng mot QPR på lørdag, uten at laget imponerte spesielt offensivt. Nå meldes det om at manager Arsene Wenger ønsker å hente Newcastles Hatem Ben Arfa, som kan fungere som erstatter dersom Theo Walcott forsvinner i januar. (caughtoffside.com)

Apropos Newcastle; Liverpool skal være interessert i senegaleseren Demba Ba. Dersom handelen blir noe av, loves manager Alan Pardew midler til å hente inn en fullgod erstatter. (Sunday Mirror)

Vi har fått tilbakemelding fra enkelte Liverpool-supportere, som reagerer på at vi henter rykter fra The Sun i vår ryktespalte. Det er fullt forståelig at fansen ikke liker tabloidavisa, og vi henter heller ikke The Sun-rykter som omhandler Liverpool. Men Englands største avis skriver interessante rykter om andre klubber, som rett nok ikke alltid viser seg å stemme - men det gjør da heller ikke alle ryktene fra andre aviser, heller.

Hva prøver vi å si? Jo, at The Sun melder at Real Madrid fortsatt vil ha tak i Tottenhams Gareth Bale, og at spanjolene vil tilby venstrebacken Fabio Coentrao i bytte mot waliseren i en handel verdt 50 millioner pund. (The Sun)

Tabloidavisa skriver også at David De Gea kontant avviser spekulasjonene om at han mistrives som keeper i Manchester United og vil hjem til Spania. (The Sun)

Manchester United hadde sjansen til å kjøpe PSVs Kevin Strootman for mindre enn 10 millioner pund i 2011, da 22-åringen spilte i Utrecht. At United takket nei til spilleren den gangen, plager nok sir Alex Ferguson nå. PSV har nemlig fortalt de røde djevlene at de må punge ut med 25 millioner pund dersom de vil hente Strootman til Old Trafford. Vi snakker verdiøkning her! (Sunday Mirror)

For de som fulgte med på kampen mellom Milan og Genoa i går, var det tydelig at laget fra motebyen trenger noen som kan underholde på banen. Nå meldes det om at Milan ønsker seg Mario Balotelli, og at italienerne er villige til å selge en rekke stjerner for å få kloa i 22-åringen fra Manchester City. (Metro)

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.