*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Julen er selvfølgelig full av julemat, julepresanger og familie. Den er også full av julefotball. Nettavisen gir deg guiden du trenger. Foto: Andrew Powell / Getty / All Over Press

To klubber har lagt en plan for å hente Liverpool-stjernen Luis Suarez.

18.11.12 12:38

Chelsea er favoritt til å signere Atletico Madrids angrepsspiller Radamel Falcao, foran den regjerende Premier League-vinneren Manchester City, skriver Sunday Mirror.

Mario Balotelli er ute i kulden hos City, og ifølge Goal.com skal italieneren være interessert i en overgang til franske Paris Saint-Germain.

Manchester United forbereder et stort bud på Crystal Palace- og England-spiller Wilfried Zaha, melder The People. 20-åringen er også ønsket av Arsenal og Tottenham.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Pa Photos

Sir Alex Ferguson ønsker også å bruke 50 millioner pund på Borussia Dortmunds forsvarsspiller Mats Hummels og Bayer Leverkusens midtbanespiller Lars Bender, skriver Sunday Mirror.

Stoke planlegger å avvise alle lånetilbud på Cameron Jerome og Kenwyne Jones, melder Stoke Sentinel. Både Leed og Huddersfield er veldig interessert i å hente spillerne.

Ifølge Sunday Express skal Liverpool være klare med et bud på åtte millioner pund for Vitesse Arnhem-spiss Wilfried Bony.

Juventus er overbevist om at de kan friste Liverpool til å selge Luis Suarez, skriver Sunday Mirror. Italienerne vil legge frem et stort bud for Liverpool-stjernen, selv om Brendan Rodgers har uttalt at angrepsspilleren ikke er til salgs.

Vi kan legge til at også Chelsea ønsker å hente Suarez. Ifølge The People tror London-klubben at de kan få til en overgang for Liverpool-spilleren, hvis de ansetter tidligere Barcelona-trener Pep Guardiola som ny manager.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.