Søndagens Premier League-rykter

Foto: Ian Kington / AFP / NTB scanpix

Sjekk hvem som har glemt at det er finanskrise.

10.02.13 10:50

Fransk fotball har ikke fått med seg at vi fortsatt er inne i en finanskrise, har de? PSG har som kjent gått berserk med Visa-kortet, og søndagens ryktebørs tyder på at herrene med lommebøker nede ved rivieraen - nærmere bestemt Monaco - ikke ønsker å være noe dårligere. Klubben fra bystaten er i hvert fall fristet til å legge inn et bud på 35 millioner pund for å hente duoen Samir Nasri og Carlos Tevez fra Manchester City. (Goal.com)

På lørdag skrev vi at Aston Villa mente verdien på stjerneskuddet Christian Benteke hadde steget fra 7 til 14 millioner pund. «Ikke noe problem,» sier Manchester City, som visstnok skal gjøre klar et bud på 20 millioner pund for den belgiske spissen. (The Sunday People)

Men Aston Villa-sjef Paul Lambert vil at spillere skal komme inn portene på Villa Park også. Manageren følger med på Watford-spiss Troy Deeney, som fortsatt ikke har undertegnet en ny kontrakt med The Hornets. (The Sun)

Arsenal-manager Arsene Wenger er irritert på engelskmennenes landslagssjef Roy Hodgson, som han mener ignorerte en avtale om at Jack Wilshere ikke skulle spille hele landskampen mot Brasil i midtuken. Wilshere haltet av banen etter 50 minutter i Arsenals 1-0-seier over Sunderland på lørdag. (The Sun)

Litt managerrykter har aldri skadet på en søndag:

David Moyes har imponert ved roret i Everton i elleve år. Nå skal han være aktuell for jobb i Manchester City, dersom sistnevnte velger å kvitte seg med Roberto Mancini. Ikke nok med det - Moyes sies å være i Chelseas kikkert også. (The Mirror)

At David Moyes kommer til å overta etter sir Alex Ferguson i Manchester United, avfeies imidlertid i søndagens utgave av Sunday Express. (Sunday Express)

Og vi avslutter søndagen med å melde om at West Ham ikke har hastverk med å signere noen ny avtale med manager Sam Allardyce. I stedet sies det at The Hammers har lagt sin elsk på Swindon-manager Paolo Di Canio. (Sunday Mirror)

Kilde: BBC

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '', '', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.