*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Denne mannen er svært populær.

09.06.13 11:12

Vi kan like så godt bare bli ferdig med det: Manchester United har fortsatt lyst på Cristiano Ronaldo. (The Sun)

United har også blitt koblet til Evertons Marouane Fellaini. Det samme blir Chelsea, Arsenal og Napoli. Nå sier den nye Everton-sjefen Roberto Martinez at krigeren ikke kommer til å forlate laget.

En som faktisk kan forlate laget, er Arsenals Lukasz Fabianski. Keeperen skal være ønsket av Besiktas (Daily Star Sunday). Dessuten er Gervinho på vei til Galatarasay for 12 millioner pund. (Daily Star Sunday)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Angel Fernandez / Ap

Arsene Wenger er kjent for sin talentutvikling, men nå kan det se ut som Arsenal henter stjerner. I løpet av denne uken kommer Arsenal til å by på både Lars Bender, Gonzalo Higuain og Ilkay Gundogan. (The Mail)

En annen London-klubb som ser ut til å skulle bruke mye penger i sommer er Chelsea. José Mourinho skal være klar til å bruke hele 90 millioner pund for å sikre seg Edinson Cavani og Hulk. Hva skjer da med Fernando Torres? (Sunday Express).

I tillegg skal Chelsea være ute etter Real Madrid-eleganten Xabi Alonso. (Sunday Telegraph)

Det kan se ut som Fabricio Coloccini fortsetter karrieren i Newcastle. Det hevdes i hvert fall at San Lorenzo fra Argentina har gitt opp kampen. (Daily Star Sunday)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Giampiero Sposito / Reuters / NTB scanpix

Samme avis hevder at Cecs Fabregas ikke er interessert i en overgang til Manchester United. Hvis han forlater Barcelona til fordel for England, er det kun Arsenal som er aktuelt.

Christian Benteke skal være ønsket av mange Premier League-klubber. Aston Villa har visstnok ikke så lyst til å selge han, og begynner forhandlingene om en ny kontrakt neste uke. (Sunday Mirror)

Michael Laudrup har hatt stor suksess med Swansea. Nå kan dansken være på vei bort fra klubben. I så fall er det Gus Poyet eller Gianfranco Zola som tar over sjefsstolen. (Daily Star Sunday)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Pa Photos

For å forsterke forsvaret, skal Liverpool være i ferd med å kjøpe Tiago Llori. Portugiseren koster rundt fire millioner pund. (Daily Star)

Etter en knallsesong i Tottenham-trøya har Gareth Bale blitt koblet til mange storklubber. Tim Sherwood er likevel «en million prosent sikker» på at stjernen blir i Spurs.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Stu Forster / Getty Images

Tottenham kjemper også om å sikre seg brasilianske Bernards signering. De får imidlertid hard konkurranse fra Borussia Dortmund. (Sunday Mirror)

Til tross for at årets sesong var oppløftende for Patrice Evra, har han blitt koblet vekk fra Manchester United. Det er visstnok Monaco som skal ha lyst på han. Hvis det nå viser seg at David Moyes ikke vil selge sin franskmann, går Monaco heller for Manchester Citys Gael Clichy.

Vi avslutter med nok et Liverpool-rykte. Keeper Pepe Reina kan være på vei bort fra klubben. Det betyr i så fall at Simon Mignolet tar over hanskene i beatlesbyen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.