*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

- De ønsker seg Wayne Rooney og Luis Suarez.

07.07.13 08:54

Både Chelsea og Arsenal skal fortsatt være interessert i å signere Wayne Rooney, skriver Sunday Mirror. Begge klubbene har også sendt Liverpool en forespørsel om Luis Suarez.

Det skal være en god sjanse for at Thiago Alcantara signerer en femårskontrakt med Manchester United den kommende uken, skriver The Observerer. Den spanske avisen Sport hevdet også dette lørdag.

Det har lenge blitt spekulert i om Manchester Uniteds Nani kan være på vei bort fra klubben. Ifølge spillerens agent, Jorge Mendes, kan han komme til å spille for Roma neste sesong, melder Metro.

PS: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Liverpool har en policy om å ikke kjøpe spillere over 30 år. Likevel vurderer Brendan Rodgers å gjøre et unntak for å hente Xabi Alonso fra Real Madrid for 10 millioner pund, melder Daily Mail.

Sunderland er enig med Velez Sarsfield om en overgang for 21 år gamle Gino Peruzzi, hevder Sarsfields klubbpresident, ifølge Shields Gazette.

Sunday People skriver at Mark Hughes har lyst til å hente Tottenham-spiss Jermain Defoe til Stoke. Det betyr at Defoe og Peter Crouch igjen kan bli et spisspar.

Det er ventet at Alvaro Negrado, ifølge Daily Mail, blir Manchester City-spiller den kommende uken. City kommer til å betale 20 millioner pund for spissen, skriver avisen.

Arsenal har startet forhandlinger med manager Arsène Wenger om en ny kontrakt for 63-åringen. Arsenal-styret ønsker å sikre seg franskmannen i flere år framover, skriver Sunday Mirror.

PS: Vi følger overgangsvinduet LIVE her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.