Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Andrew Yates (Afp)
Sist oppdatert:
Manchester United går for Bastian Schweinsteiger.

Vi starter dagen med et spennende rykte for Manchester United-fansen. Sunday Mirror skriver nemlig at David Moyes har innsett at han kanskje ikke kommer noen vei med et tredje Fabregas-bud, og vurderer dermed Bastian Schweinsteiger som en "reserveløsning".

Umulig å komme unna White Hart Lane om dagen, og siste nytt fra Daily Mail er at Tottenham-eier Joe Lewis krever 100 millioner pund for å slippe Gareth Bale. En avgjørelse vil bli tatt innen de neste 48 timene.

Telegraph hevder på sin side at Spurs nekter å i det hele tatt møte Real Madrid for å diskutere en overgang, som ifølge andre rykter ønsker å betale overgangssummen i avdrag over flere år.

Skulle et salg av Gareth Bale skje, skriver Times at Portos Jackson Martinez er på toppen av de liljehvites ønskeliste.

I Arsenal har man kvittet seg med mye daukjøtt de siste ukene, og sistemann ut er ifølge Sunday Mirror Marouane Chamack, som skal være klar for Crystal Palace på et seks måneders utlån. Dermed gjenstår omtrent bare Nicklas Bendtner før prosjekt opprensking er unnagjort.

Ifølge The Sun skal Arséne Wenger ha fortalt en «nær venn» at han er sikker på å få Luis Suarez.

Papiss Cissé blir koblet vekk fra Newcastle, men har svart unnvikende på spørsmål om han drar til tyrkiske Trabzonspor. Det skriver Newcastle Evening Chronicle.

Liverpool lot Pepe Reina dra til Napoli på et sesonglangt lån, og nå sier spanjolen, ifølge Daily Star, at han ikke vil tilbake til Merseyside, men heller dra til Barcelona etter Napoli-oppholdet.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!