*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

José Mourinho nekter å gi opp Wayne Rooney.

25.08.13 09:06

Chelsea er på spissjakt og manager José Mourinho har gjort det klart at han ønsker å hente Wayne Rooney til klubben. Manchester United har allerede avslått to bud på spilleren, men Mourinho skal gjøre et siste forsøk på å lokke angriperen til London. Etter oppgjøret mellom Chelsea og United på mandag skal Mourinho legge inn et tredje og siste bud på Rooney som vil ligge på omtrent 40 millioner pund, i følge Sunday Mirror.

Gareth Bale virker å komme nærmere og nærmere en overgang til Real Madrid. Waliseren skal visstnok være i Spania, nærmere sagt Marbella, for øyeblikket i påvente av en avklaring rundt hans overgang til den spanske hovedstadsklubben, melder The Daily Mail.

Arsenal har jaktet på Newcastles Yohan Cabaye i dette overgangsvinduet, men det er flere som er ute etter midtbanespilleren. Paris Saint-Germain ønsker å legge inn et bud på 17 millioner pund på 27-åringen, melder Metro.

Tottenham jakter fremdeles på Romas Erik Lamela, og er villige til å betale 25 millioner pund får å hente ham til klubben. London-klubben er klare for å hente spilleren så fort Roma har hentet inn en erstatter for Lamela, melder The Daily Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.