*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Denis Doyle / Getty / All Over Press

Henter Cristiano Ronaldo tilbake neste sommer.

08.09.13 12:01

Vi starter denne søndagen med å fortelle at bitterheten fortsatt er til å ta og føle på etter Uniteds mangel på storsigneringer i overgangsvinduet. Og det er ikke hvem som helst som visstnok skal være misfornøyd med Ed Woodwards jobb.

Ifølge Sunday Mirror har nemlig Glazer-familien, som eier United, bedt om en forklaring på hva som gikk galt i sommervinduet, til tross for at man hentet Marouane Fellaini helt på tampen.

For å rette opp inntrykket kan Woodward komme til å gjøre et nytt forsøk på å hente Cristiano Ronaldo «hjem», skriver Mail on Sunday. Portugiserens prislapp ligger på rundt 80 millioner pund, penger Manchester United har mulighet til å bruke, dersom de skulle ønske det. Det skal i så fall være snakk om en retur først neste sommer.

Det er rolig på ryktebørsen i dag, men rundt Southampton-spiss Billy Sharp skjer det ting. 27-åringen får lite, om noe, spilletid for sørkystlaget, og er ønsket på lån av Ipswich, Sheffield Wednesday og Doncaster. Spillerens lønn på drøyt 150.000 kroner i uka kan imidlertid blir for mye for Championship-klubbene, skal vi tro Sunday Mirror.

Crystal Palace-spiller Owen Garvan skal ha havnet i unåde hos manager Ian Holloway etter at han la ut en kritisk melding om sjefen på Twitter. Det har Bolton fått med seg, som nå gjør det de kan for å forsterke med 25-åringen, det skriver The Sun.

Wayne Rooney blir på Old Trafford til «godt uti 30-årene», hvis Manchester United får det som de vil. Spissens nåværende kontrakt går ut i 2015, men kan nå bli forlenget med ytterligere tre år, skriver Sunday Telegraph.

Michael Laudrup kan være på vei til Benfica, hvis deres nåværende manager Jorge Jesus får fyken. Også tidligere Brighton-sjef Gustavo Poyet er aktuell.

Kilde: BBC

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.