*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Stuart Franklin / Bongarts / Getty Images

Milan-stjerne til Tottenham?

15.09.13 08:36

Det er flere måneder til overgangsvinduet åpner igjen, men det hindrer ikke ryktene i å florere.

Emmanuel Adebayor er totalt ute i kulden hos Tottenham. Togoleseren har blitt henvist til å trene sammen med reservelaget, og QPR-manager, Harry Redknapp, skal ønske å hente spissen på lån til klubben ut sesongen. Nå skal Adebayor kreve én million pund for å forlate klubben.
(Metro)

Vi fortsetter i Tottenham. Andre Villas-Boas skal ønske å bruke noen av pengene de fikk for salget av Gareth Bale på Milan-spiss, Stephan el Shaawawy.
(The People)

De tre London-klubbene, Arsenal, Tottenham og Chelsea skal alle være ute etter Fernando Llorente. Den spanske spissen har slitt etter overgangen til Juventus i sommer, og de tre Premier League-klubben følger situasjonen hans nøye.
(Sunday Mirror)

Arsenal forsøkte å hente Wayne Rooney i sommer, men spissen ble værende i Manchester United. Nå vil Arsene Wenger gjøre et nytt forsøk på å hente kraftpluggen når overgangsvinduet åpner i januar. 30 millioner pund skal være prisen Wenger skal være villig til å betale.
(Mail on Sunday)

Mathieu Flamini gikk gratis til Arsenal i sommer. Nå skal midtbanespilleren ha gitt klubben beskjed om at han ønsker å avslutte karrieren i Marseille, klubben i hans hjerte.
(Metro)

Romelu Lukaku kan bli kalt tilbake til Chelsea. Spissen er for tiden utlånt til Everton, som vant 1-0 over Chelsea lørdag. Jose Mourinho skal være så frustrert over manglende scoringer at han vil hente tilbake Lukaku.
(SportsDirect News)

Manchester United har tidligere hatt suksess med å hente ungt og dyrt fra Everton. Nå skal de forsøke igjen. Ross Barkley skal være på radaren til de røde djevlene fra Manchester og Chelsea. 19-åringen skal ha en prislapp på 20 millioner pund.
(Sunday Express)

Til slutt tar vi med at Robin van Persie hører stemmer inne i sitt eget hode. Nederlenderen skal ha vært plaget av disse stemmene i hele sommer, som skal ha fortalt at han burde ha oppnådd mer som fotballspiller. Målgarantisten scoret ikke færre enn 30 mål forrige sesong, så man kan lett forstå disse stemmenes budskap.
(The People)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.