*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rose / Getty Images Sport

Er dette Liverpools neste kjøp?

24.11.13 09:27

Yann M'Vila er en ettertraktet 23-åringen. Franskmannen som for tiden spiller i Rubin Kazan, ble lørdag observert i bortesvingen sammen med Liverpool-fansen under lørdagens bortekamp mot Everton. Dette satte selvsagt i gang ryktene rundt midtbanespilleren igjen, og en overgang til nettopp Liverpool skal være høyaktuelt.
(Sunday Mirror)

Real Madrids venstreback, Fabio Coentrao, ble i sommer koblet vekk fra den spanske klubben. Manchester United og Tottenham var høyaktuelle som portugiserens neste arbeidsgiver. Nå skal han ha blitt enig med den spanske hovedstadsklubben om å bli værende i Madrid.
(Sun on Sunday)

Juan Mata har slitt med å få spilletid denne sesongen. Spanjolen ble koblet vekk fra Chelsea i det forrige overgangsvinduet, og nå har ryktene igjen startet rundt 25-åringen. En låneavtale til Juventus eller Atletico Madrid ser ut til å kunne bli en realitet i januar.
(Sunday Mirror)

Cristiano Ronaldo er sterkt ønsket tilbake til Manchester United. Nå kan United-fansen få oppfyllt ønsket sitt. Ifølge Mail on Sunday skal en overgang være sannsynlig neste sommer.
(Mail on Sunday)

Patrice Evra har uttalt at han kommer til å forlate Manchester United etter denne sesongen. Paris Saint-Germain og Monaco står klare med sjekkheftet, og de skal være villige til å tilby den aldrende franskmannen hele 150.000 pund i ukelønn.
(Daily Star Sunday)

Arsenal jaktet lenge på Karim Benzema i det forrige overgangsvinduet. Nå skal Arsene Wenger ha satt sin elsk på rumenske, og mer ukjente Ciprian Marica. 28-åringen spiller for tiden i Getafe.
(Mail on Sunday)

Rio Ferdinand kan få tilbud om en ny ettårskontrakt i Manchester United. Det innrømmer David Moyes, ifølge Sunday Telegraph. En annen britisk avis, Metro, melder imidlertid at Ferdinand vurderer å legge fotballskoene på hylla etter inneværende sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.