Søndagens Premier League-rykter

Foto: Chris Radburn / Pa Photos / NTB scanpix

Nå er det i ferd med å Koke over på Old Trafford.

10.07.14 09:24

David Moyes og Manchester United har fått fornyet håp om å sikre seg en av spillerne de ønsker seg aller mest, rapporterer Mail on Sunday.

Avisen hevder kilder i Spania sier at United har tilbudt Atlético Madrid 30 millioner pund for den spanske landslagsmannen og midtbanespilleren Koke (21).

Samme avis hevder også at Chelsea er en mer sannsynlig neste arbeidsgiver for Xabi Alonso, enn Manchester United er.

Men ifølge Metro er 32-åringen i ferd med å skrive under på en ny avtale med Real Madrid, og det hevdes derfor at Liverpool kan glemme å hente tilbake klubbhelten til Anfield.

Sunday Express sparker nytt liv i ryktene om at Ashley Cole (33) kan være på vei fra Chelsea til de hvitkledte fra Madrid.

Forrige gang den angivelige overgangen var på trappene ble det hevdet at Cole ville bytte ut tilværelsen i londonklubben for å gjenforenes med sin tidligere manager José Mourinho i den spanske hovedstaden.

Foto: Getty Images / All Over Press

Nå skal venstrebacken altså ønske å seg bort fra Mourinho for å spille under tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti.

Nicolas Otamendi (25) ber Chelsea og Manchester City om å få ut fingeren og komme med tilbud, hevder Talksport. Den argentinske midtstopperen tror ikke en overgang bort fra Porto vil gå ut over sjansene til å få spille på landslaget under VM i Brasil.

Goodison Park innrømmes det fra managerhold at det kan bli endringer i januar.

Spissen Nikica Jelavic er blitt overflødig etter ankomsten til Romelu Lukaku, og Everton har ifølge Roberto Martínez fått forespørsler om den 28-årige kroaten fra to ulike klubber, melder Sky Sports.

Den spanske manageren kan dog glemme å beholde innlånte Gerard Deulofeu hos «The Toffees» etter denne sesongen. Barcelona vil nemlig ha spisstalentet tilbake til sommeren, rapporterer Mundo Deportivo.

Sunday Mirror skriver samtidig at Martínez utelukker en overgang for England-back Leighton Baines til Manchester United.

Samme sted nevnes det også at Louis van Gaal fortsatt er aktuell for managerjobben i Tottenham. Dette til tross for at Tim Sherwood nylig fikk jobben på fast basis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.