*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Kerstin Jönsson (AP/Scanpix)

Blir han Tottenhams redningsmann?

19.01.14 10:06

Tottenhams spisser, representert ved Roberto Soldado, Emmanuel Adebayor og Jermain Defoe, har ikke scoret flust med mål denne sesongen. Nå har Tim Sherwood sett seg ut Napolis Goran Pandev som en mulig forsterkning på topp i januar for å høre nettsus oftere.
(Metro)

Lørdag skrev vi at Arsene Wenger og Arsenal ønsket å hente Mirko Vucinic på lån ut sesongen, men at Juventus heller ønsket å selge ham for godt. Den gamle damen ønsker 10 millioner pund for montenegrineren, noe som trolig skremmer Wenger bort for godt.
(Mail on Sunday)

Wilfried Zaha har ikke fått en eneste sjanse for United i Premier League denne sesongen, og ønsker naturligvis å komme seg ut på lån for å få spilletid. Solskjærs Cardiff har blitt nevnt som en mulighet, men United-manager David Moyes sier at Zaha kun får dra dersom Nani og Ashley Young kommer raskt tilbake fra skade.
(Manchester Evening News)

Old Trafford-klubben skal visstnok ha sett seg ut hele sju spillere de kan forsterke midtbanen med, og Ross Barkley og Adam Lallana er blant de som nevnes hyppigst i forhold til en overgang.
(Daily Star)

Lacina Traore så lenge ut til å bli klar for West Ham, men Sam Allardyce innrømmer nå at han trolig må se langt etter Monaco-spilleren. Everton skal være blant klubbene som har kastet øynene på ivorianeren og det synes langt mer sannsynlig at Traore ender opp på Goodison Park.
(Mail on Sunday)

Alan Pardew kan komme til å forlate Newcastle for å ta over gamleklubben West Ham, dersom londonerne sparker Sam Allardyce. Vi velger å ta akkurat det ryktet med en ekstra stor klype salt.
(Sunday Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag