*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

Foto: Daniel Hambury (Pa Photos)

David Moyes vil svi av 45 millioner pund på backduo.

Manchester United sikret seg en god forsterkning i Juan Manuel Mata i vinter, men manager David Moyes har fortsatt ambisjoner om å forsterke laget.

Nå melder Daily Star at skotten ønsker nye backer og at han er villig til å bruke 45 millioner pund for å sikre duoen Luke Shaw og Seamus Coleman fra Southampton og Everton.

Moyes gir seg imidlertid ikke med dette.

Det meldes videre at Juventus' Paul Pogba og Arturo Vidal, samt Diego Costa fra Atlético Madrid også står på handlelisten til Moyes når han skal finne nye spillere. Også Paris Saint-Germain ønsker å hente nevnte Pogba til sommeren og har gjort franskmannen til sin førsteprioritet.

Vi ta også med at Moyes ønsker å gjøre Wayne Rooney til kaptein i Manchester United, når Nemanja Vidic forsvinner. Spissen har imidlertid fått beskjed om å oppføre seg.

Litt mer United-nytt. Daily Mirror hevder at David De Gea er nær ved å signere ny kontrakt med klubben.

Arsenal sikter kanskje ikke like høyt om de er interessert i Gareth Barry. Joa, da, Barry er solid, han, men kanskje ikke fansens drømmesignering. Barry er for tiden på lån i Everton fra Manchester City. Det er Sunday Express som hevder at manager Arsène Wenger er interessert i veteranen.

Liverpool har allerede en spennende tropp, men manager Brendan Rodgers vil ha mer kvalitet. 20 år gamle Jamaal Lascelles fra Nottingham Forest skal være aktuell.

Rodgers er heller ikke ukjent med å se mot mer rutinerte spillere og det ryktes at Chelseas Ashley Cole også skal være en interessant mann for nordiren.

Like begeistret er nok ikke Rodgers over at Chelsea skal ha lagt seg etter superspiss Luis Suarez, men siden ryktene stammer fra Metro, trenger han kanskje ikke bekymre seg så mye.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, Sunday Express, Daily Star, Daily Mail, Gazzetta dello Spprt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.