*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

TIL UNITED: PSVs Santiago Arias (t.h) kan bli Manchester Uniteds nye høyreback kommende sesong. Foto: Marcel Van Hoorn (/ Afp / NTB scanpix)

Han kan bli Manchester United-spiller.

God morgen, og velkommen til en rykende fersk utgave av de siste overgangsryktene i Premier League.

Vi starter i Liverpool der Everton har bestemt seg for at de vil tilby Gareth Barry en treårskontrakt etter at Manchester City-spilleren har imponert stort på utlån denne sesongen. Barry har rukket å bli 33 år, men vil likevel få en halv million kroner i ukelønn.
(Sunday People)

Manchester United og Liverpool er begge ute etter «den nye Patrick Vieira». Nærmere bestemt er det Feyenoords 16 år gamle Rodney Kongolo som har vekket interessen hos Brendan Rodgers og David Moyes.
(Sunday Mirror)

Samme United skal også ha sett seg ut en ny høyreback. Mannen det er snakk om er PSVs Santiago Arias, som for 80 millioner kroner blir sett på som et billig alternativ i forhold til Seamus Coleman.
(Daily Star)

Arsenal-spiller Johan Djourou er for tiden på utlån hos tyske Hamburg, men kan komme til å returnerne til Premier League neste sesong. Ikke til moderklubben Arsenal, men til Hull. Manager Steve Bruce skal visstnok være klar til å legge inn et bud på nesten 30 millioner kroner.
(Sunday Mirror)

Tidligere Manchester United-spiller Gordon Hill sier at det å bruke hundrevis av millioner på spillerkjøp til sommeren ikke nødvendigvis er nok for å få skuta tilbake på rett kjøl.
(Talksport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag