*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET I BARCELONA: Juan Mata kan komme til å forlate Manchester United bare måneder etter at han ankom klubben. Foto: Sang Tan (Ap / NTB scanpix)

Juan Mata kan forlate Manchester United.

25.05.14 09:59

Vi innleder søndagens spalte i Liverpool, hvor Everton har fått indikasjoner på at Barcelona vil ha tilbake Gerard Deulofeu, som har vært på lån til Goodison-klubben denne sesongen. Som erstatter vurderer nå Roberto Martinez å hente inn Celtic-ving James Forrest.
(Sunday People)

Arsenal har innsett at Bacary Sagna er tapt, og nå vil Arsène Wenger erstatte med Schalkes Atsuto Uchida (26). Også Toulouse-spiller Serge Aurier (21) har blitt nevnt hyppig, men Wenger skal ha vurdert seg fram til at han ønsker en mer rutinert mann på høyrebacken.
(Sunday Express)

I januar brukte David Moyes over 350 millioner kroner på å hente Juan Mata fra Chelsea. Med ny manager på plass kan spanjolens tid på Old Trafford nå se ut til å være ute. Louis van Gaal vil nemlig la Mata gå dersom Barcelona byr opp mot 400 millioner for playmakeren.
(Sunday Express)

Chelsea fikk en drøss med penger for David Luiz, og skal nå ha sett seg ut Raphael Varane som den perfekte erstatteren. Så spørs det om den franske 21-åringen er interessert i å forlate Real Madrid etter at man lørdag gikk til topps i Champions League.
(Metro)

Tom Ince fikk et halvår på utlån i Crystal Palace, uten at han imponerte nevneverdig. Klubber som Inter og Monaco skal likevel være interesserte i å hente det nesten myteomspunnede talentet som har rukket å bli 22-år.
(Sunday People)

Helt til slutt tar vi med ryktet om at Arsenal vurderer å skrinlegge planene om å hente Cesc Fabregas og istedenfor gå for Sami Khedira. Real Madrid-spilleren har bare ett år igjen av kontrakten og blir i så fall langt billigere enn Fabregas.
(Sunday Mirror)

Ha en god søndag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag