*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

ØNSKET I MANCHESTER: Kevin Strootman (i midten) skal være Louis van Gaals største overgangsønske denne sommeren. Foto: Maurizio Parenti (Afp / NTB scanpix)

Topper Manchester Uniteds ønskeliste.

01.06.14 10:10

Manchester United-sjef Louis van Gaal skal ifølge Daily Express ha bestemt seg for at Kevin Strootman er sommerens viktigste signering, og jobber nå hardt for å sikre seg sin 24 år gamle landsmann. Nederlenderen, som går glipp av VM på grunn av skade, har økt markedsverdien sin betraktelig på det året han har vært i Roma, og det antas at United må ut med rundt 300 millioner for å sikre seg midtbanemannen.

Roma risikerer også å miste midtstopper Mehdi Benatia, som etter årets kometsesong plutselig verdsettes til 500 millioner kroner, skal vi tro Metro. Manchester City og Chelsea er trolig blant de mest interesserte klubbene.

Også Raheem Sterling har økt i verdi, noe unggutten nå vet å dra nytte av. Når VM er over vil han nemlig gå inn i samtaler om en kontraktsforlengelse med Liverpool, og kommer ifølge Sunday Mirror til å kreve omtrent en million kroner i uka for å fortsette på Anfield.

Sunderland beholdt så vidt plassen i Premier League, og etter at manager Gus Poyet tidligere i uka skrev under på en fireårskontrakt, kan man nå rette blikket mot nye spillere. Valencias Ever Banega ble koblet til klubben allerede i januar, og nå skriver Evening Chronicle at Sunderland vil gjøre alvor av interessen og hente argentineren.

Bacary Sagna skal ifølge The Sun ha hatt svært lukrative tilbud fra Monaco og klubber i Dubai, men er likevel fast bestemt på at neste stoppested blir Manchester City. Også der blir lønnen av det brukbare slaget, med opp mot 1,5 millioner kroner i ukelønn.

Harry Redknapp vil veldig gjerne gjenforenes med Glen Johnson, som han jobbet sammen med både i Portsmouth og West Ham, skal vi tro Daily Star. 29-årige Johnson er derimot førstevalget på Liverpools høyreback, og det skal nok derimot mye til før han bytter ut toppkamper og Champions League-spill til fordel for en kamp om overlevelse med QPR.

Ha en fin søndag!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.