Søndagens Premier League-rykter

HENTER RONALDO? Manchester United-manager Louis van Gaal har i hvert fall vist at han ikke er redd for å bruke penger.

HENTER RONALDO? Manchester United-manager Louis van Gaal har i hvert fall vist at han ikke er redd for å bruke penger. Foto: Steve Parkin (Afp)

Flere toppklubber jakter en virkelig storfisk.

Hei, folkens. Nå er det bare å lage seg litt egg&bacon, legge beina på bordet og nyte noen ferske fotballrykter.

Det er ikke masse å melde hjem om så kort etter deadline day, og heller ikke på en søndag, men noe er det. Og det lille er stort:

Vi begynner med en herremann som har preget ryktebørsen flere dager denne uken, for Cristiano Ronaldo skal ikke være kjempefornøyd med tilværelsen i den spanske hovedstaden akkurat nå. 29-åringen skal være ønsket av begge Manchester-lagene, men skal ha mest lyst til å spille i rødt, ikke lyseblått. (Sunday Express).

Samtidig hevdes det at Ronaldo krever utrolige fem millioner kroner i uka hvis han skal gå til londonklubben Chelsea (Mail on Sunday).

Vi holder oss i London der Tottenham vil prøve å signere Southamptons Morgan Schneiderlin når januarvinduet åpner. 24-åringen har vært i lysende form for The Saints så langt denne sesongen og scoret tre mål (Sunday Mirror).

I Manchester vil Manchester United bruke Juan Mata som lokkemat for å overtale Roma om å slippe Kevin Strootman til England i januar. Er det egentlig en god deal? (Sunday Mirror).

Atletico Madrid skal også være klare til å hente Juan Mata hvis United er villige til å selge (Fichajes).

Som en erstatter for Ronaldo hevdes det at Real Madrid ønsker Chelsea-stjernen Eden Hazard. Chelsea betalte i sin tid 320 millioner kroner for å hente Hazard, og Real Madrid må trolig minst doble den summen for å lykkes. Hazard skal også være i kontraktsforhandlinger med Chelsea og en lengre avtale.

Og til slutt tar vi med et brillefint Burnley-rykte:

Burnley kan komme til å selge Danny Ings i januar. 22-åringens kontrakt går ut etter sesongen, og han har foreløpig ikke undertegnet en ny (Sun on sunday).

Ha en finfin søndag med masse fotball!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.