*Nettavisen* Sport.

Søndagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL? Aston Villas Fabian Delph. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos / NTB scanpix)

Skal han erstatte Steven Gerrard i Liverpool?

Manchester City er på spissjakt og ifølge Swansea-manager Garry Monk så nærmer de lyseblå seg en avtale for superspiss Wilfried Bony. Prisen for 26-åringen skal ligge mellom 27 millioner og 30 millioner pund (Manchester Evening Standard).

Manuel Pellegrinis spissjakt stopper likevel ikke der, skal vi tro avisene. Daily Star melder nemlig at City også er villig til å betale 25 millioner pund for Lyon-stjernen Alexandre Lacazette. For å finansiere det hele er City villig til å selge Stevan Jovetic for til Juventus for 20 millioner pund og Alvaro Negredo til Valencia for 25 millioner pund (Daily Star).

West Bromwich Albions Saido Berahino blir stadig vekk koblet bort fra klubben og den omstridte spissen vil ikke utelukke en overgang. Liverpool og Tottenham regnes som de to klubbene som følger spissen tettest og prislappen skal ligge på rundt 20 millioner pund. Sky Sports skrev imidlertid lørdag at en mer realistisk pris vil være på 12 til 15 millioner pund (Sky).

Liverpool ønsker Fabian Delph og skal være villig til å legge hele 7,5 millioner pund på bordet for å få midtbanemannen i januar. Delph er på utgående kontrakt i Villa og kan gå gratis til sommeren. Manager Brendan Rodgers føler at Delph kan bli en erstatter for Steven Gerrard på midtbanen (Mirror).

Tottenham skal ha gitt opp kampen om Southamptons Morgan Schneiderlein, noe erkerival Arsenal jubler over. Spurs har i stedet vendt blikket mot Everton-spiller James McCarthy (Sunday Express).

Tottenham håper også å rydde opp litt i stallen i løpet av vinduet og Aaron Lennon ser ut til å være på vei bort. Mirror skriver at så mange som seks spillere kan komme til å forlate White Hart Lane. De fem andre er Paulinho, Etienne Capoue, Kyle Naughton, Emmanuel Adebayor og Younes Kaboul (Mirror).

Chelsea kan ta alle på senga og legge inn et bud på Borussia Dortmunds Marco Reus. Det kan i så fall bety at landsmann André Schürrles dager på Stamford Bridge er talte. José Mourinho skal etter sigende være misfornøyd med kvaliteten han har på høyre side i angrepet (Sunday Express).

Newcastle skal ha åpnet samtaler med tidligere Lyon-sjef Remy Garde. 48-åringen har tidligere også spilt for Arsenal (Star Sunday).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.