Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

VM-profilene dominerer dagens ryktespalte!

James Milner fikk endelig sjansen i VM i Englands avgjørende kamp i gruppespillet mot Slovenia. Der svarte han med å ha en avgjørende målgivende da Jermain Defoe sendte England videre til sluttspillet. Nå kan Aston Villa-spilleren kreve å bli solgt fra klubben. Manchester City skal stå klare med 280 millioner kroner, og dersom Villa sier nei er Milner klar til å levere sin overgangssøknad, skal vi tro News of the World.

Luiz Suarez sendte Uruguay til kvartfinalen i VM med sine to mål mot Sør-Korea lørdag. Storscoreren som hadde 49 nettkjenninger på 48 kamper for Ajax sist sesong er nå i søkelyset til Chelsea. Prislappen skal ligge på rundt 200 millioner kroner, men Chelsea kan vente seg konkurranse fra Manchester United, AC Milan og Juventus, melder caugtoffside.com.

Sevillas Luis Fabiano har også gjort sine saker bra i VM for Brasil. Nå skal Tottenham sammen med Chelsea, Manchester City og AC Milan være svært interessert i å hente spissen, som har en prislapp på 200 millioner kroner.

Tottenham er også klare for å hente Paris St Germains midtbanespiller Stephane Sessegnon for 80 millioner kroner, skal vi tro Sunday Mirror.

Samtidig som Harry Redknapp står klar med sjekkheftet for å styrke Tottenham før Champions League-kvalifiseringen, kan Eidur Gudjohnsen være på vei bort fra klubben. Islendingen som var på lån fra Monaco denne sesongen kan være på vei til Brede Hangelands Fulham, med mindre Redknapp bestemmer seg for å utvide låneperioden eller å hente spissen på permanent basis.

Inter-sjef Rafael Benitez skal være meget interessert i å ta med seg spillere fra gamleklubben Liverpool. Øverst på ønskelisten står argentinske Javier Mascherano. Så interessert er Benitez, at han skal være villig til å tilby Esteban Cambiasso i bytte for den argentinske landslagskapteinen. I tillegg har Benitez planer om å få med seg Glen Johnson, den danske midtstopperen Daniel Agger og ikke minst den brasilianske midtbanespilleren Lucas. Det er vel de færreste Liverpool-supportere som feller en tåre dersom sistnevnte reiser med Benitez?

Nigel de Jong balanserer midtbanen til Nederland i VM, men i klubblaget Manchester City kan det se ut til at han ikke har noen framtid. City er nemlig svært så interesserte i Elfenbenkystens Yaya Touré. De Jong kom til klubben for halvannet år siden for 160 millioner kroner fra Hamburg. Nå ser det ut til at han forsvinner ut portene på City of Manchester Stadium, melder Sunday Mirror.

Arsenal-manager Arsene Wenger ser seg nok nødt til å styrke stallen dersom laget hans skal ta opp konkurransen med seriemester Chelsea. Nå skal franskmannen ha funnet ønskeduoen i Serie A. Danske Simon Kjær er sannsynligvis et av de heteste midtstoppernavnene etter VM i Sør-Afrika og en overgang fra Palermo kan fort bli aktuelt. Mens Inters Mario Balotelli har gjort seg til fiende i egen klubb. Men at 19-åringen er et fantastisk talent, det kan ingen ta fra ham. For øvrig vil det ikke være første gang Wenger henter et talent som ikke har lyktes helt i Serie A. Thierry Henry slet i Juventus før han kom til Arsenal, og resten av historien kjenner vel de aller fleste. 320 millioner kroner skal være summen Wenger sannsynligvis må ut med for duoen, ifølge caughtoffside.com.

Chile har vært et positivt innslag i VM, der de nesten tok gruppeseieren foran Spania. Men det er langt fra noen overraskelse for de som har fulgt laget de siste årene. De knivet om seieren i kvalifiseringen i Sør-Amerika, har hatt en særdeles god årgang og i VM har de vartet opp med god underholdning. Sentral har vingen Alexis Sanchez vært i Chiles ferd mot åttendedelsfinalen. Udinese-spilleren skal nå være interessert i å komme seg til Manchester United, ifølge en lagkamerat i Chile, skal vi tro News of the World.

Stokes tyrkiske spiss Tuncay skal være i søkelyset til det tyske storlaget Schalke. 28-åringen er også en interessant mann for Blackburn og Sunderland, skriver Sunday Mirror.

Robert Green har ikke hatt noe godt verdensmesterskap for England. Han startet turneringen i Sør-Afrika som førstevalget til Fabio Capello, men en utrolig tabbe i åpningskampen mot USA sørget for at det nå er David James som er britenes burvokter. Men West Ham-keeperen er likevel en attraktiv mann på overgangsmarkedet. Fulham-målvakt Mark Schwarzer skal være på vei til Arsenal, og da er Green tiltenkt som australierens erstatter på Craven Cottage.

William Gallas har ikke hatt noe godt år. Variabelt spill for Arsenal gjennom sesongen, skader og et katastrofalt VM for Frankrike har ikke akkurat styrket aksjene til franskmannen. Likevel skal Panathinaikos og Paris St Germain slåss om å sikre seg midtstopperen, etter at Gallas takket nei til en overgang til Juventus.

Craig Bellamy var ofte i tottene på Manchester City-manager Roberto Mancini forrige sesong, men Mancini skal være innstilt på å beholde Bellamy til tross for stridighetene.

Tottenhams Jonathan Woodgate spilte kun tre kamper forrige sesong grunnet en lyskeskade som ikke ville bli bra. Nå skal han tilbake til Tottenham denne uken for å se på problemene og vurdere skaden.

Til slutt tar vi med denne, for å vise at det er aldri for sent å bytte idrett. Danny Cipriani er en stor stjerne i rugby, men nå skal han være klar til å bli fotballproff i stedet. Og både Fulham og West Ham er villige til å gi 22-åringen et prøvespill.

Kilder: BBC m.fl.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser

Kommentarer til denne saken