Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Sir Alex Ferguson skal virkelig ha fått øynene opp for Ashley Young.

Manchester United er ordentlig i førersetet i kampen om ligagullet etter lørdagens resultater i Premier League. Det forhindrer ikke klubben i å se etter måter og forbedre laget.

Sir Alex Ferguson skal være desperat i å sikre seg Ashley Young foran erkerivalene Liverpool. Damien Comolli har tidligere utpekt Young som Liverpools førstevalg i sommer, men nå har altså Manchester United virkelig kastet seg inn i kampen om Aston Villa-spilleren.

Når det gjelder Liverpool, avviser Kenny Dalglish at klubben vil sikre seg alle spillerne de blir linket til.

- Jeg har blitt fortalt at Liverpool har blitt linket til 23 ulike spiller bare den siste uken. Jeg er sikker på at vi vil handle spillere i sommer, men kanskje ikke så mange, sier skotten.

Det dukker stadig opp rykter om at Wesley Sneijder er ønsket på Old Trafford - så også i dag. Ferguson skal stå klar med en sjekk på 40 millioner pund for å sikre seg Inter-spilleren. United-manageren vil bygge midtbanen rundt nederlenderen.

Didier Drogbas kontrakt utløper neste år, og spissen har ennå ikke sikret seg en ny kontrakt med Chelsea. Det gjør at klubber fra den amerikanske ligaen, MLS, øyner en mulighet til å hente 33-åringen.

AC Milan skal stå klare til å by på Arsenals Samir Nasri. 23-åringen har informert om at han vil vente til slutten av sesongen før han bestemmer seg om han vil skrive under en ny kontrakt med Arsenal.

Chelsea har fått øynene opp for Queens Park Rangers sin angriper Adel Taarabt. 23-åringen har imponert i Championship denne sesongen, og har to år igjen av kontrakten med QPR.

Leicester City, ledet av Sven Göran Eriksson, håper å sikre seg Manchester Uniteds skadeforfulgte spiss, Michael Owen.

I tillegg kan vi nevne at David Moyes' stilling i Everton sies å være i fare ettersom klubbens styreformann Bill Kenwright vil redusere klubbens gjeld på 45 millioner pund. Det spekuleres også i at Moyes vil slutte dersom stjernespillere som Jack Rodwell og Leighton Baines blir solgt.

Kilder:BBC,Sunday mail, News of the World, Sunday Mirror, caughtoffside.com.

HTML EMBED
Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?