Gå til sidens hovedinnhold

Søndagens Premier League-rykter

Tysk landslagsspiller kan være på vei til Chelsea.

Manchester City skal nå ha innsett at Atlético Madrid-spiss Radamel Falcao trolig kommer til å skrive under på en kontrakt hos enten Chelsea eller Real Madrid, melder Sunday Telegraph. De regjerende seriemesterne fra Manchester forbereder istedenfor et bud på Napolis angrepsspiller Edinson Cavani.

Ifølge Sunday Express skal City være villige til å legge ut 54 millioner pund for 26 år gamle Cavani, som er spillerens utkjøpsklausul.

Chelsea har blitt tilbudt en redusert pris på seks millioner pund for Bayer Leverkusen-spiss Stefan Kiessling, skriver Metro. Grunnen til dette skal være at den tyske landslagsspilleren uansett planlegger en overgang til Premier League til sommeren.

I Spania overvåker Real Madrid Manchester Uniteds mexicanske angrepsspiller Javier Hernandez, forteller Sunday Mirror. 24-åringen skal være frustrert over at han ikke har fått sjansen i flere toppkamper for serielederne denne sesongen.

(Artikkelen fortsetter under videoavspilleren)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1q74oj4gfj4xk1hteremxb6e8h', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1q74oj4gfj4xk1hteremxb6e8h', 'eplayer14');

Det tyrkiske laget Galatasaray er klare til å tilby Darren Bent en vei bort fra Aston Villa, skriver The Sun. Den 29 år gamle spissen har vært ønsket av Galatasaray en god stund og et bud vil trolig komme til sommeren.

Evertons midtbanespiller Marouane Fellaini innrømmer ifølge Sunday People at han fremdeles har et brennende ønske om å spille for Chelsea.

Liverpool, Everton og Tottenham håper alle på at de klarer å sikre seg signaturene til Feyenoords midtstoppere Stefan de Vrij og Bruno Martins Indi, melder Sunday Mirror. Spillerne på henholdsvis 21 og 20 år kan bli solgt for en pakkepris på rundt 25 millioner pund.

Vi avslutter dagens ryktespalte hos Manchester City, for Yaya Toure har sagt at han ønsker å spille resten av sin karriere hos de lyseblå, melder The Sun. 29-åringen har to år igjen av kontrakten og han mener at Roberto Mancini har funnet en glimrende måte å bruke han på.

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?