Gå til sidens hovedinnhold

Souness uaktuell - Megson neste

Graeme Souness ønsker ikke å bli sjef for Daniel Braatens Bolton.

Leicester-manager Gary Megson er nå favoritt til å overta managerstolen i Bolton, etter at Grame Souness takket nei, skriver BBC Sports.

Souness ble intervjuet til jobben i forrige uke, men Bolton-formann Phil Gartside bekrefter at skotten ikke er interessert i å erstatte Sammy Lee.

Megson favoritt
- Graeme Souness var en kandidat på vår liste, men han har nå valgt å trekke seg fra prosessen. Jeg respekterer Graemes beslutning og ønsker ham det beste for fremtiden, sier Gartside.

Bolton vil nå rette blikket mot Megson, og skal være villig til å betale 300 000 pund i kompensasjon for å løse ham fra kontrakten, melder BBC.

Sammy Lee fikk sparken forrige uke, og i helgas 0-2-tap borte for Arsenal var det Archie Knox som midlertidig ledet Daniel Braaten og lagkameratene. En ny manager kan være på plass allerede før helgen, og i tillegg til Megson skal også Chris Coleman være aktuell.

Colemans agent Alan Smith røper at det har vært samtaler mellom partene.

I møte med Coleman
- En Bolton-representant hadde et møte med Chris Coleman i San Sebastian, men vi har ikke hørt noe mer fra Bolton Wanderers, sier Smith til Sky Sports News.

Real Sociedad ønsker imidlertid ikke å slippe sin walisiske manager.

- Situasjonen er veldig klar. Vi har ingen intensjoner om å slippe ham, sier sportsdirektør Salva Iriarte til klubbens hjemmeside.

Bolton ligger i øyeblikket sist i Premier League.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg