*Nettavisen* Sport.

Søvnløs Risholt tilbake i trening

Kai Risholt gikk 22 døgn uten søvn etter en smell i hodet. Fortsatt sliter han med søvnen, men nå er han i alle fall tilbake i trening.

15.03.06 11:31

Risholt pådro seg en hodeskade i treningskampen mot Odd 9. februar. Etter dette fikk han ikke sove før etter 22 døgn. Da fikk han fire timers søvn. Nå, over en måned etter skaden, sover han fortsatt ikke ordentlig. Men nok til at han er tilbake i trening og med Hønefoss på treningsleiren på La Manga i Spania.

Utvekslet erfaringer
- Jeg sov 4-5 timer i natt og har vel fått til sammen ti timer på fire netter her nede, forteller Risholt til TV 2 Nettavisen.

26-åringen har pratet med flere fotballspillere som har hatt erfaring med kraftige hjernerystelser. Risholts tidligere lagkamerat i Start, Atle Roar Håland, har kommet med råd. Det har også Kjetil Kristoffersen og Tor Trondsen gjort.

- Det har hjulpet meg til å være veldig tålmodig. Jeg har ventet lenge, seks uker, før jeg begynte å trene igjen, sier Risholt.

- Trondsen var knallhard på at jeg måtte holde meg rolig. Det er sikkert lurt. Jeg har ikke lyst til å legge opp som 26-åring heller, humrer Risholt.

Snart i kamp igjen
Han ønsker selv å trene for fullt nå, men blir holdt igjen av treneren og klubblegen. Risholt liker nemlig ikke å legge noe i mellom i duellene.

- Jeg føler selv at jeg kan trene for fullt nå, men legen sier at jeg bør vente ti dager til. Så jeg er ikke med i fullt spill ennå, men jeg kan løpe for fullt. Om to uker tenker jeg at jeg er kampklar, sier angrepsspilleren.

Kai Risholt regner uansett med å være klar til seriestart 9. april. I mellomtiden får han nøye seg med å vinne i kortspill.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.