RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spania slo følge med Tyskland og Italia

Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Knuste Liechtenstein og er klar for EM i 2012.

SPANIA - LIECHTENSTEIN 6-0:

Spania har vunnet EM-kvalifiseringsgruppe I og er klar for EM-sluttspill. Det ble klart etter at verdensmesterne knuste Liechtenstein 6-0.

Alvaro Negredo åpnet ballen for Spania, ved å score to kjappe mål etter en drøy halvtime. Xavi økte til 3-0, rett før pause.

I annenomgang scoret Sergio Ramos sju minutter etter pause. Deretter lagde David Villa to mål, og fastsatte med det sluttresultatet til 6-0.

- Nå har vi tid til å tenke på EM og forberede oss på kampene vi har igjen å spille. Det var viktig å kvalifisere oss kjapt, uttalte tomålsscoreren Villa etter kampen, ifølge AP.

- Laget oppførte seg veldig bra i dag. Slike kamper er aldri lette, sier Spania-trener Vicente del Bosque.

Chelseas Fernando Torres var verken på banen eller benken for Spania. Hans erstatter, Alvaro Negredo, scoret to mål.

- Det er et av problemene med en stall på 24 spillere. Noen ganger må du gi sjansen til en yngre spiller, forklarte de Bosque etter kampen.

Italia ble også klare for EM tirsdag, etter 1-0-seieren mot Slovenia, mens Tyskland på fredag ble klar for EM. I tillegg er Nederland klare for EM. De kan i teorien bli tatt igjen av Sverige, men vil da være sikret EM-plass som beste gruppetoer. Dermed er fire av de største fotballnasjonene EM-klare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere