RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spår tøff nedrykksstrid

Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / GLYN KIRK
Sist oppdatert:
Brede Hangeland tror opp mot ti klubber vil kjempe for å unngå nedrykk fra årets Premier League.

Fulham har slitt i første halvdel av årets engelske ligasesong. Etter å ha feiret jul på nedrykksplass klatret imidlertid London-klubben over nedrykkstreken med 3-0-seieren over West Bromwich tirsdag.

Brede Hangeland stanget inn kampens tredje scoring – og tror Fulham-vinden nå er i ferd med å snu.

– Dette var en kjempeviktig seier. Jeg tror noe snudde for vår del mot Stoke i forrige uke, for vi spilte godt mot Tottenham uten å få noe betalt, men dette var en god seier og forhåpentligvis starten på noe, sier rogalendingen til Sky Sports.

Ti lag
Han legger ikke skjul på at Fulham-spillerne ønsker seg bort fra nedrykksstriden fortere enn svint. Tirsdagens seier betyr at London-klubben har sju lag bak seg på tabellen, men avstanden ned til tabelljumbo Wolverhampton er bare fire poeng.

Hangeland spår at kampen for å unngå bunnplasseringene blir tøffere enn noen gang.

– Jo flere lag som ligger bak oss, dess bedre er det. Det ser ut til å bli en veldig jevn liga denne sesongen, og det kan fort bli ti lag som kjemper for å unngå nedrykk om noen måneder, sier stopperkjempen.

Savner Zamora
I romjula gjorde venstreback Chris Baird to mål for Fulham. Tirsdag var det altså Hangelands tur. Landslagskapteinen gleder seg over at forsvarsspillerne bidrar i målprotokollen.

– Vi savner Bobby Zamora på topp, derfor kommer det ikke like mange mål som i fjor. Men spissene jobber hardt, og kan vi hjelpe dem litt, er det bare flott, sier Hangeland.

Nevnte Zamora har vært ute med skade i lang tid, men nylig sa manager Mark Hughes at han snart venter å ha måljegeren tilbake på trening. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere