RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(SCANPIX)

Sparer stjernekvartett

Sist oppdatert:
Arsenal møter Slavia Praha uten fire av sine største stjerner.

Arsenal har halvannet bein i sluttspillet i Mesterligaen og manager Arsene Wenger ser på oppgjøret mot Slavia Praha som en fin mulighet til å hvile noen av sine største stjerner.

Følg kampen live fra klokken 20.45

Kvartett ble igjen hjemme
Da lederlaget i Premier League dro til Tsjekkia, var det uten Cesc Fabregas, Kolo Toure, Aleksander Hleb og Tomas Rosicky.

- Jeg ønsket å ha med Tomas Rosicky, men han har litt problemer med lysken. Kolo Toure fikk et spark i leggen (mot Manchester United på lørdag). Han vil være fin igjen til kampen mot Reading på mandag. Rosicky er mer usikker. Alex Hleb og Cesc Fabregas får hvile, forklarer Wenger til arsenal.com.

Tar ingen sjanser
Wenger ønsker ikke å ta noen sjanser med sine største stjerner.

- Cesc har spilt nesten hvert eneste minutt siden sesongstart og jeg ønsker å holde ham på toppnivå. Vi er nesten 20 kamper inn i sesongen og neste uke skal de fleste av spillerne mine på landslagsoppdrag. Dette er den eneste muligheten vi har til å gi noen av dem litt hvile, sier han til The Sun.

- Hvis du presser en spiller for hardt og han blir skadet, vil han være ute i tre til fire kamper uansett. Da er det bedre å gi dem litt pusterom nå som vi kan.

Eduardo og Walcott på topp?
Arsenal holdt lekestue med Slavia Praha og vant 7-0 på Emirates Stadion for to uker siden. Oppgjøret i Praha blir en helt annen kamp.

Trolig slipper Wenger til duoen Eduardo da Silva og Theo Walcott på topp fra start. Det betyr at også Emmanuel Adebayor får en liten pause.

Ungguttene Alexandre Song og Denilson er andre som kan få spilletid mot Slavia Praha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere