RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparket Barnes og McAteer

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Nå skal fysioterapeuten få orden på Tranmere-forsvaret.

To seirer på de elleve første kampene i League One.

Rekordhøye 29 innslupne mål.

Det ble for mye å svelge unna for styret i Tranmere Rovers. Fredag sparket de den tidligere Liverpool-duoen John Barnes og Jason McAteer.

- Dessverre har ikke resultatene gått vår vei denne sesongen. Vi oppholder oss i feil ende av tabellen, skriver styreleder Peter Johnson i en pressemelding.

Stoler på «Fysio-Les»
Klubben gjør nå et uvanlig trekk ved å sette inn fysioterapeut Les Parry som midlertidig managerløsning, mens reservelagstrener Shaun Garnett blir hans assistent.

- Vi er nødt å fokusere på å finne kandidatene som vil hjelpe oss vekk fra tabellbunnen. Jeg oppfordrer supportere til å støtte opp om Les, Shaun og laget under mandagens kamp mot Stockport County.

Under Ronnie Moores ledelse var klubben svært nær en playoff-plass. I år har Merseyside-klubben sunket til bunns som et anker.

To managere sparket fredag
Tranmere plukket kun sju poeng på årets elleve første seriekamper. Det hjalp heller ikke at klubben røk ut av Johnstone’s Paint Trophy mot Bury i midtuka.

I øyeblikket ligger klubben på 22.-plass i League One, med kun Wycombe og Southampton bak seg. Den førstnevnte klubben valgte også å kvitte seg med manageren sin i dag.

Det betyr at tidligere U21-landslagssjef Peter Taylor kan møte opp sammen med Barnes og McAteer på arbeidsformidlingen mandag formiddag.

Kjempesmell i Celtic
Barnes startet som manager i Tranmere Rovers den 15. juni i år. Hans første managerjobb siden drømmejobben i Celtic i år 2000.

Heller ikke i Skottland gikk det jamaicanerens vei. Celtic røk ut mot Inverness Caledonian Thistle i den skotske cupen.

I februar fikk Barnes sparken, mens Kenny Dalglish, som da hadde rollen «Director of Football», tok over som hovedtrener.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere