Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sparket etter øldrikking før kamp

Michael Andrè Bekke (t.h.) og Trond Kenneth Kindervåg ble begge løst fra kontraktene sine i Randaberg etter brudd på klubbens reglement for alkoholinntak.
Michael Andrè Bekke (t.h.) og Trond Kenneth Kindervåg ble begge løst fra kontraktene sine i Randaberg etter brudd på klubbens reglement for alkoholinntak. Foto: Erik Holsvik / Rogalands Avis
Sist oppdatert:
To Randaberg-spillere ble i dag løst fra kontrakten sin med umiddelbar virkning. Grunn: Alkoholinntak på vei til kamp.

Adeccoligaklubben Randaberg IL har i dag blitt enige med a-lagsspillerne Michael Andrè Bekke og Trond Kenneth Kindervåg om å avslutte arbeidsforholdet med umiddelbar virkning.

I forbindelse med en seriekamp 29. august de to spillerne drakk en mindre mengde øl på vei til kampen.

- Dette var en vanskelig og ubehagelig avgørelse, for dette er to fine gutter. Samtidig er dette en så grov overtredelse av klubens reglement at et samlet sportslig utvalg var enig om at vi ikke kunne la det passere. A-lagsspillerne våre skal være forbilder, sier daglig leder i klubben Per Thime til Rogalands Avis.

- Dette er uakseptabelt for klubben, og respektløst overfor medspillere og resten av klubben de er medlemmer i. Randaberg IL Fotball er en breddeklubb med 1500 medlemmer, og våre spillere i A-troppen er viktige rollemodeller og forbilder for våre medlemmer, melder Randaberg IL på sine nettsider.

Michael Andrè Bekke hadde kontrakt ut neste sesong, mens Trond Kenneth Kindervågs ville gått ut etter denne sesongen.

En tredje spiller, Mathias Raade Olsen, er gitt en skriftlig advarsel av klubben for en mindre forseelse etter samme kamp.

Les flere saker fra Rogalands Avis her!

PS. Veigar Páll Gunnarsson er ferdig på det islandske landslaget etter en alkoholkonflikt med trener Ólafur Jóhannesson.

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!