*Nettavisen* Sport.

Sparket ned lagkamerat

Foto: Trond Reidar Teigen/ Scanpix

Sandefjord-spilleren Admir Rascic tok rennefart og sparket en medspiller i magen på treningsfeltet.

Etter en lett krangel mellom danske Martin Jensen og bosnieren Admir Rascic, svartnet det for bosnieren på Sandefjord-treningen onsdag.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Rascic skal ha tatt rennefart mot Jensen og sparket dansken med stor kraft i magen, med knottene først. Jensen segnet om mens forskrekkede lagkamerater kom løpende til for å roe ned Rascic.

– Det er alvorlig og ikke akseptabelt. Derfor må vi bruke noen dager på å diskutere dette, snakke med spillerne og høre på deres versjoner, sier trener Patrick Walker til Sandefjords Blad.

Diskusjon endte med spark
Walker nektet Rascic å trene med resten av laget etter det brutale sparket.

– Han kunne ikke gå tilbake til spillergruppen etter den hendelsen. Jeg ba ham reise tilbake til Komplett.no Arena og roe seg ned slik at vi kunne ta en prat etterpå. Det gjorde han uten innsigelser, sier Walker.

Ifølge lokalavisen hadde Rascic og Jensen en diskusjon om hvordan man skal snakke til de yngre spillerne på laget. Jensen ba Rascic dempe tonen. Det likte ikke Rascic, som gikk bort for å forklare seg til Jensen.

Jensen ville imidlertid ikke høre på Rascics forklaring – som foregikk i rolige former og uten aggresjon. Da Rascic rørte forsiktig ved Jensens hånd, trakk dansken denne til seg og sa at han ikke ville snakke mer om saken.

Da svartnet det for Rascic, som helt plutselig sparket ned Jensen.

– Jeg sa ingenting som kunne provosert ham til å gjøre det. Vi hadde en diskusjon, og plutselig kom sparket. Noe mer ønsker jeg ikke å si, sier Jensen.

Rascic angrer
Rascic er full av anger etter hendelsen.

– Det var fryktelig dumt av meg, og det finnes egentlig ingen unnskyldning. Det er første gang jeg har gjort noe slikt, og jeg burde ikke reagert på den måten. Vi må kunne snakke sammen uten å slåss, sier han.

Etter hendelsen har Sandefjord lagt ut denne meldingen på sin hjemmeside.

«Det er ikke akseptabelt, uansett arbeidsmiljø, å bruke fysisk makt overfor kolleger. Dette er man inneforstått med også i SF. Men nettopp i en prestasjonsbasert idrett, der ønsket om resultater, frustrasjon over resultater eller egen innsats, kamp om plasser i tillegg til faktorer vi kanskje ikke kjenner til – kan slike ting skje.. Selv om det ikke skal skje!»

Klubben har ennå ikke kommet med noen offisiell dom over saken. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.