RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spartak Moskva åpner med seier

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Spartak Moskva spiller i kveld årets første kamp i serien, og vi tror de får en god start. Les dagens oddstips.

Sportspills meny tirsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V4 Dannero:Styrke i lunsjen
V64 Jägersro:Jackpot i kveld!
V5 Magnor:Talent tilbake

langoddsen i dag finner vi blant annet Gold Cup, EM for kvinner, Champions League kvalik, islandsk 1.divisjon, russisk Premier League og Koreansk K-League Classic.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
USA – Costa Rica 0-1 U 3.40

Gold Cup. Kampen spilles i USA. USA kjørte over Cuba (4-1) og Belize (6-1) i sine to første kamper, men vil få det langt tøffer i dag. Costa Rica vant også sine to første mot samme lag, men greide ikke bedre enn 1-0 mot Belize. Dagens kamp blir derfor en ren gruppefinale, hvor vinneren får møte betydelig letter motstand i kvartfinalen, og begge lag kommer til å stille med toppet startellever. USA vant 1-0 over Costa Rica i en treningskamp i mars, og vi tror på en ny jevnt match i dag.

Dagens avslag
Haukar Hafnafjördur – Völsungur H 1.10
Haukar ligger på 3.plass i islandsk 1.divisjon, men tapte 1-2 borte mot Tindastoll (9.) i forrige runde. Völsungur ligger helt sist og har til gode å vinne, men har holdt Tindastoll til uavgjort på bortebane. Haukar skal normalt sett ha et godt tak på tabelljumboen, men til 1.10 er det ikke verdt å ta sjansen.

Dagens spill
10. Samara Kryliya Sovetov – Spartak Moskva
1. serierunde. Samara måtte spille playoff etter forrige sesong for å redde plassen i russisk Premier League, men tok seg greit av Nal’chick og vant til slutt 7-2 sammenlagt. Vant kun tre kamper på Stadion Metallurg gjennom hele sesongen, og var det dårligste hjemmelaget med svake 3-3-9. Klubben har ikke gjort noen betydelige innkjøp til årets sesong, og det er ikke forventet at de skal kunne hevde seg nevneverdig på tabellen.

Spartak Moskva avsluttet sesongen for andre år på rad på 4.plass, men var ikke i nærheten av å true seriemester CSKA Moskva som vant med 13 poengs margin. Årets stall ser solid ut og laget er som vanlig forventet til å kjempe i toppen, men om de kan ta steget helt opp gjenstår å se. Hadde noe variable 6-3-6 på bortebane i fjor, men slo deriblant Samara hele 5-0 på dagens bane. Skal nevnes at de ble holdt til 1-1 av samme lag på hjemmebane, men Spartak blir likevel naturlige favoritter i dagens kamp. Spillet må kombineres.

206. Ulsan Hyundai - Jeju United
Ulsan Hyundai leder K Leauge classic i Sør-Korea etter 18 spilte runder med ett poeng på Pohang Steelers. Slo tabelljumbo Daejeon Citizen 2-0 forrige lørdag og har 3-1-1 på de fem siste. Har vært seriens beste hjemmelag med 7-2-1, og har nå fem strake seiere på eget gress. Har vist seg å være gjerrige bakover på Munsu Cup Stadium, hvor de har sluppet inn færrest mål av samtlige (6), og scoret nest flest (19).

Jeju United tapte 1-2 hjemme for Suwon Bluewings (5.) på lørdag og har dermed 1-2-2 på de fem siste. Ligger foreøpig på 6.plass med 7-6-4 totalt, men laget har én kamp til gode på Ulsan som leder med 8 poeng. Har tatt poeng i sine fem siste på bortebane, men har vist variende takter med å spille uavgjort mot både Daegu (13.), som ligger nest sist, og Incheon United (3.). Står med 3-4-2 på fremmed gress, og har dermed vunnet én kamp mer på bortebane enn i hele fjorårssesongen (2-8-5).

Jeju vant det motsatte oppgjøret 3-1 i mai, men serielederen har vist klart best form i det siste og får tipset.

10. Samara Kryliya Sovetov – Spartak Moskva 3.70 3.15 1.70
206. Ulsan Hyundai - Jeju United 1.80 3.00 .315

Totalt odds 3.06

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere