RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spill Managerleague i ferien

Sist oppdatert:
Meld på laget ditt her!

Managerleague er et avansert og virtuelt norskutviklet managerspill der de over 39.000 aktive managerne kjemper om heder, ære og pokaler.

Nye managere starter i laveste divisjon (6. divisjon i Norge). Laget ditt blir stadig bedre ved at du kjøper og selger spillere, trener enkeltspillere riktig, arrangerer treningsleirer, deltar i cuper osv.

Meld deg på Managerleague her!

Ved å bygge ut stadionet og skaffe deg sponsorer får du etter hvert nok «credits» til å kjøpe nye spillere. Dine taktiske valg kan avgjøre om du klarer opprykk, vinner cuper osv. Det gjeveste trofeet er den internasjonale Champions League-cupen. Hver fjerde uke begynner en ny sesong.

En liten advarsel: Når du først kommer inn i spillet og lærer deg finessene, er det lett å bli hekta!


Tippe? Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nettavisen-managere
Nettavisen har to ivrige managere i Managerleague.

«Lynsjerne» holder for tiden på å bygge opp et ungt - og forhåpentligvis sterkt lag i 4. divisjon. Målet er å rykke opp til 3. divisjon om et par sesonger, og deretter videre opp i systemet.

«Mossingane» gjorde en brukbar sesong i en av de andre 4. divisjonsavdelingene i sesong 50 og endte på fjerdeplass. Målet for denne sesongen er opprykk.

Strømsgodset-spilleren Stian Ohr har spilt Managerleague i fire sesonger, og endte på sjuendeplass i 5. divisjon forrige sesong. Laget heter AnnieRoad, og Ohrs stjernespiller heter selvsagt Stian Ohr.

Er du fersk som manager, kan det lønne seg å ta en titt på Managerleague-skolen.

Managerleague-sjefen Spinner avslørte flere smarte triks da han stilte på nettreff i fjor. Les svarene hans her: Avslørte Managerleague-triks

Lykke til med sesongen!

Nettavisen er en av Managerleagues samarbeidspartnere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere