RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Spiller med sørgebånd

Sist oppdatert:
Morten Gamst Pedersen spiller onsdagens treningskamp mot Aston Ville med sørgebånd - og vil be lagkameratene gjøre det samme.

England-proffen befinner seg i øyeblikket i Hongkong sammen med resten av Blackburn-troppen. Der skal klubben spille to kamper som en del av oppkjøringen til ligastarten midt i august.

Vadsøværingen har naturligvis fått med seg bombeangrepet mot Regjeringskvartalet og massakren på Utøya – og er preget av hendelsene.

- Norge er et lite land, og slike hendelser vil ramme alle på en eller en annen måte. Men vi skal ikke la oss knekke av dette, vi skal heller styrke oss på dette, skriver han på sin hjemmeside.

Under onsdagens møte med Aston Villa vil landslagsvingen vise sin respekt for ofrene og de etterlatte.

- Selv er jeg i Hongkong med Blackburn Rovers, men hjertet mitt er hjemme i Norge. Jeg skal spille med svart sørgebånd i neste kamp mot Aston Villa på onsdag for å hedre ofrene, de involverte og alle andre nordmenn hjemme i Norge og ute i verden, skriver Gamsten – og tilføyer:

- Og jeg skal høre med mine lagkamerater om de vil gjøre det samme. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere